ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Εθνική Ελλάδας: Το ντόμινο και η επιβεβαίωση του Sportime

Το ρεπορτάζ του Sportime επιβεβαιώθηκε, με αλλαγές η αποστολή της Εθνικής Ελλάδας για τα παιχνίδια με Γερμανία και Μάλτα.
Εθνική Ελλάδας: Το ντόμινο και η επιβεβαίωση του Sportime

Μία που αποκάλυψε το Sportime πως αλλάζουν τα δεδομένα κάτω από τα δοκάρια στην Εθνική Ελλάδας, μία που έγιναν γνωστές οι κλήσεις. Προς επιβεβαίωση του ρεπορτάζ Χρήστος Μανδάς και Κωνσταντίνος Τζολάκης είναι στην αποστολή για τα φιλικά με Γερμανία και Μάλτα.

Με τις εμφανίσεις τους τον τελευταίο καιρό ήταν δεδομένο ότι θα υπήρχε ντόμινο. Ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος δικαίως παραμένει πρώτος στην ιεραρχία, αλλά οι δυο τους βγάζουν εκτός συναγωνισμού τόσο τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη όσο και τον Σωκράτη Διούδη. Ακόμη και ο Γιώργος Αθανασιάδης, που είναι στις κλήσεις, έχει μείνει πιο πίσω.

Πέρα από αυτούς νέο όνομα είναι και ο Ανδρέας Ντόι. Οι τρεις τους είναι οι πρωτάρηδες, αλλά επέστρεψαν και άλλοι. Γιώργος Κυριακόπουλος και Τάσος Δουβίκας θα φορέσουν μετά από καιρό τη φανέλα με το εθνόσημο. Επιστρέφει και ο Χάρης Τσιγγάρας.

Το απίστευτο είναι πως ο Κώστας Τσιμίκας έμεινε εκτός. Μαζί του ο τραυματίας Τζορτζ Μπάλντοκ, ο Γιώργος Γιακουμάκης και ο Δημήτρης Πέλκας. Ο Νίκος Παπαδόπουλος θα κοουτσάρει τόσο με τη Γερμανία (7/6) όσο και με τη Μάλτα (11/6). Στη συνέχεια η ΕΠΟ θα πρέπει να πάρει αποφάσεις για την επόμενη ημέρα και η διάδοχη κατάσταση του Γκουστάβο Πογέτ.

Εθνική Ελλάδας – Οι κλήσεις

Τερματοφύλακες: Βλαχοδήμος, Τζολάκης, Μανδάς , Αθανασιάδης

Αμυντικοί: Μαυροπάνος, Ρέτσος, Κουλιεράκης, Χατζηδιάκος, Ρότα, Σάλιακας, Κώτσιρας, Κυριακόπουλος, Γιαννούλης, Ντόη

Μέσοι: Μπακασέτας, Κουρμπέλης, Μάνταλος, Μπουχαλάκης, Σιώπης, Τσιγγάρας

Επιθετικοί: Μασούρας, Τζόλης, Ιωαννίδης, Παυλίδης, Φούντας, Δουβίκας

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Εθνική Ελλάδας: Το ντόμινο και η επιβεβαίωση του Sportime», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Λευτέρης Παυλίδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.