ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

«Ο Ιακίνι για τον πάγκο της Εθνικής Ελλάδας»

Ιταλικό δημοσίευμα αναφέρει τον ενδιαφέρον της ΕΠΟ για τον 54άχρονο πρώην τεχνικό της Σασουόλο
«Ο Ιακίνι για τον πάγκο της Εθνικής Ελλάδας»

Νέα δεδομένα αναφορικά με τον προπονητή της εθνικής ομάδας φέρνει ιταλικό δημοσίευμα, σύμφωνα με το οποίο η ΕΠΟ θέλει να εμπιστευτεί την θέση στον Τζουζέπε Ιακίνι.

Συγκεκριμένα το gianlucadimarzio.com σε σχετική αναφορά του, με τίτλο «Η Ελλάδα έρχεται σε επαφή με τον Ιακίνι» σημειώνει ότι η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Ελλάδας έχει ένα διετές πρόγραμμα για τον 54άχρονο Ιταλό τεχνικό, με στόχο το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

Ο Ιακίνι την περασμένη σεζόν κράτησε άνετα τη Σασουόλο στη Serie A, αυτή τη στιγμή είναι άνεργος, και όπως συνεχίζεται στο δημοσίευμα, ζυγίζει τα δεδομένα, αν και θα προτιμούσε να συνεχίσει την καριέρα του σε συλλογικό επίπεδο, περιμένοντας τις εξελίξεις στην Έμπολι.

Πάντως, ημέρες αναμένεται να υπάρχουν εξελίξεις στο θέμα, με τον Ιακίνι να έχει στο μυαλό του και την «περιπέτεια» του Κλαούντιο Ρανιέρι στην τεχνική ηγεσία της Εθνικής Ελλάδας.

Εκτός από τη Σασουόλο, ο Ιακίνι έχει εργαστεί ακόμα στις Ουντινέζε, Παλέρμο, Σιένα, Σαμπντόρια και Μπρέσια.

Τόσα χρήματα θα πάρει ο Αναστασιάδης στην Εθνική

Ο Αναστασιάδης δεν είναι προπονητής για την Εθνική

 

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο ««Ο Ιακίνι για τον πάγκο της Εθνικής Ελλάδας»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.