×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Μπακασέτας: «Έχουμε δώσει δικαιώματα, δεν θα κρυφτούμε»


    Sportime Team

Μπακασέτας: «Έχουμε δώσει δικαιώματα, δεν θα κρυφτούμε»


Μπακασέτας: Έμεινε ικανοποιημένος από την απόδοση της Εθνικής, ωστόσο δεν κρύφτηκε πίσω από το δάχτυλό του για τα προηγούμενα αποτελέσματα.

Ο άσος της Αλάνιασπορ παραχώρησε δηλώσεις μετά το ματς με την Ιταλία.

Ιδού όσα είπε ο Τάσος Μπακασέτας:

Καλή εμφάνιση από την Εθνική αλλά και από σένα που επέστρεψες στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα;

«Η αλήθεια είναι ότι χτίζουμε κάτι καλό. Ποτέ στη ζωή μου δεν έμενα στη δική μου απόδοση, αλλά στην ομαδική, πόσο μάλλον τώρα που είχα την ευκαιρία να φέρω στα ίσια το ματς και δεν τα κατάφερα. Δεν αξίζαμε αυτό το αποτέλεσμα.

Δεν απειληθήκαμε από τον αντίπαλο. Το παιχνίδι κρίθηκε στα δυο γκολ που δεν σκοράραμε. Το πρόσωπο που δείξαμε ήταν αρκετά καλό και πρέπει να συνεχίσουμε έτσι.

Εδώ που φτάσαμε το μόνο που μπορούμε να κάνουμε για να βελτιωθούμε είναι να κρατήσουμε τα θετικά στοιχεία αυτού του παιχνιδιού».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ιταλία – Ελλάδα 2-0: Κρίμα, αλλά όχι άδικο

Έλλειψη συγκέντρωσης θεωρείς πως έπαιξε ρόλο για να έρθει αυτή η ήττα;

«Ναι, πρέπει να είσαι 100% συγκεντρωμένος ιδίως σε τέτοια παιχνίδια. Εμείς στα γκολ που δεχτήκαμε αλλά και σε αυτά που χάσαμε δεν ήμασταν 100% συγκεντρωμένοι και ίσως αυτό το κλικ έκανε τη διαφορά».

Τι άλλαξε η Εθνική και παρουσίασε τόσο διαφορετικό πρόσωπο;

«Δουλέψαμε αρκετά όλη την εβδομάδα, μπήκαμε διαβασμένοι και έδειξε ο καθένας τι μπορεί να κάνει για να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα.

Έχουμε δώσει δικαιώματα, δεν θα κρυφτούμε πίσω από το δάχτυλο μας. Είμαστε απογοητευμένοι. Μας αφήνει πικρή γεύση το αποτέλεσμα. Αν και αγωνιστήκαμε πίσω, κάτι το οποίο το ξέραμε, είχαμε αρκετές ευκαιρίες για να πάρουμε ένα αποτέλεσμα».

 

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Aκολουθήστε το Sportime στο Instagram