×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Μπασινάς με σορτσάκι, Μπασινάς με γραβάτα


    Sportime Team

Μπασινάς με σορτσάκι, Μπασινάς με γραβάτα


Αλλάζει ο ρόλος, αλλάζουν και οι απόψεις… Άλλα έλεγε κάποτε ο Άγγελος Μπασινάς, άλλα είπε μετά την ήττα της Ελλάδας από την Αρμενία στο ΟΑΚΑ.

Αρχικά οι δηλώσεις του Σωκράτη Παπασταθόπουλου ήταν εκείνες που σήκωσαν μεγάλη συζήτηση. Ο αρχηγός της Εθνικής βγήκε μπροστά και ουσιαστικά «τελείωσε» τον Άγγελο Αναστασιάδη. Ξεκαθάρισε πως πρέπει να γίνουν αλλαγές σε όλα τα επίπεδα αφήνοντας να εννοηθεί φυσικά πως θα πρέπει να υπάρξει και νέος προπονητής.

Όταν ο Μπασινάς κλήθηκε να πει την άποψή του, στήριξε τον Αναστασιάδη. Λογικό από τη στιγμή που πάνε πακέτο. Εκείνο που προκάλεσε εντύπωση, όμως, ήταν ο τρόπος που απευθύνθηκε στον Παπασταθόπουλο.

«Όποιος θέλει. Η εθνική δεν είναι πουθενά τα τελευταία τέσσερα χρόνια. Αν κάτσουμε να ακούμε τις κάθε δηλώσεις των ποδοσφαιριστών για το τι πρέπει να αλλάξει και το τι πρέπει να γίνει… Τέσσερα χρόνια δεν έχει γίνει τίποτα. Ποια είναι η αλλαγή; Να αλλάξουμε προπονητή; Ωραία, ας αλλάξουμε προπονητή. Νομίζετε ότι μπορεί να αλλάξει κάτι;», είπε χαρακτηριστικά.

Εκεί που στέκεται κανείς είναι στο «αν κάτσουμε να ακούμε τις κάθε δηλώσεις των ποδοσφαιριστών»… Λες και μίλησε ένα παιδάκι που πήγαινε για πρώτη φορά στην Εθνική και όχι ο παίκτης που φοράει το περιβραχιόνιο.

Μπασινάς ως παίκτης

Φυσικά δεν ήταν ακριβώς ίδιες οι απόψεις του 43χρονου, όταν ακόμα αγωνιζόταν. Σε συνέντευξή του σχετικά με την Εθνική είχε πει πως δεν γίνεται να μη ζητούν την άποψη των παλιότερων όταν γίνονται αλλαγές προπονητών.

Το… αποκορύφωμα, όμως, ήταν τα όσα είχε πει σε συνέντευξή του σχετικά με την Πόρτσμουθ: «Με ενδιαφέρει να πετύχω στο καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου, φαίνεται όμως ότι έχω διαφορετικό τρόπο σκέψης με τον προπονητή μου. Αγνοεί τις ικανότητές μου και την προσπάθεια που καταβάλλω εδώ και οχτώ αγωνιστικές. Δεν μπορώ να το ανεχθώ άλλο αυτή την κατάσταση, αν δεν αλλάξει κάτι τον Γενάρη θα αποχωρήσω από την ομάδα».

Τελικά Άγγελε τι από τα δύο ισχύει; Μπορούν οι παίκτες να λένε την άποψή τους ή ο προπονητής έχει πάντα δίκιο;


Τελευταία Νέα