Ανδρέας Μπουχαλάκης

Ο Ανδρέας Μπουχαλάκης αναφέρθηκε στην ισοπαλία της Εθνικής Ελλάδας κόντρα σε αυτή της Γεωργίας, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως... πιάστηκαν στον ύπνο.

Ο Ανδρέας Μπουχαλάκης αναφέρθηκε στην ισοπαλία της Εθνικής Ελλάδας κόντρα σε αυτή της Γεωργίας, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως… πιάστηκαν στον ύπνο.

Η Εθνική Ελλάδας δεν τα κατάφερε κόντρα στη Γεωργία με την οποία μοιράστηκε το βαθμό της ισοπαλίας στο πλαίσιο των προκριματικών του Mundial 2022 και ο Ανδρέας Μπουχαλάκης μίλησε για το συγκεκριμένο γεγονός.

Μεταξύ άλλων, σημείωσε πως πιάστηκαν στον… ύπνο, ενώ τόνισε πως ήταν νευρικοί μετά το 30ο λεπτό.

Αναλυτικά τα όσα είπε: 

«Από την πίεση του αγώνα δεν έχω καθαρό μυαλό για να πω τι έφταιξε. Ήταν ανταγωνιστικό ματς, μας έβαλε δύσκολα η Γεωργία. Είχαμε στο πρώτο 25λεπτο ευκαιρίες να προηγηθούμε. Μετά το παιχνίδι ισορρόπησε. Ανοίξαμε το σκορ με το αυτογκόλ, αλλά μετά πάνω στη χαρά μας πιαστήκαμε στον ύπνο με ένα… κρύο γκολ. Θα διεκδικήσουμε ως το τέλος τον στόχο μας. Νομίζω πως μετά το 30′ ήμασταν νευρικοί, αλλά δεν απειληθήκαμε ιδιαίτερα. Σε αυτά τα ματς ξέραμε ότι ήταν σημαντικό να κρατήσουμε το μηδέν και ότι ένα γκολ θα το βρίσκαμε, αλλά δεν μας βγήκε. Συνεχίζουμε».

Όμιλος Εθνικής: Πέρασε πρώτη η Ισπανία – Δείτε τη βαθμολογία

Κυριάκος Παπαδόπουλος: «Θα μας κοστίσουν οι δύο βαθμοί, αλλά…»