Για το παιχνίδι που δίνει την Τρίτη (12/10-21.45) η Εθνική Ελλάδας κόντρα στην Σουηδία, μίλησε ο Αντρέας Μπουχαλάκης.

Ο Αντρέας Μπουχαλάκης μίλησε εκ μέρους των ποδοσφαιριστών της Εθνικής Ελλάδας, παραμονές του κρίσιμου αγώνα με τη Σουηδία.

Για το παιχνίδι που δίνει την Τρίτη (12/10-21.45) η Εθνική Ελλάδας κόντρα στην Σουηδία, μίλησε ο Αντρέας Μπουχαλάκης.

Η Εθνική Ελλάδας αντιμετωπίζει, τη Τρίτη το βράδυ (12/10-21.45) στη Στοκχόλμη, τη Σουηδία και όπως τόνισε ο Ανδρέας Μπουχαλάκης η λέξη «τελικός» ιντριγκάρει τους ποδοσφαιριστές του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος.

Ο μέσος της Εθνικής ομάδας πρόσθεσε οτι η Σουηδία έχει ένα προβάδισμα στον όμιλο, αλλά η Εθνική μας ταξίδεψε στη Στοκχόλμη για το τρίποντο. Το έκανε πριν από ένα μήνα στην Αθήνα και ξέρει πως μπορεί να το ξανακάνει.

 

Αναλυτικά όσα είπε ο Αντρέας Μπουχαλάκης:

«Κάθε παιχνίδι έχει χαρακτήρα τελικού. Ερχόμαστε εδώ για τους τρεις βαθμούς για να διεκδικήσουμε τις ελπίδες που έχουμε. Έχουμε τη θέληση και μας ιντριγκάρει αυτή η λέξη τελικός. Είμαστε έτοιμοι και έχουμε κάνει την προετοιμασία μας για να διεκδικήσουμε το καλύτερο δυνατό για την ομάδα».

Το γεγονός ότι η Σουηδία ζητάει εκδίκηση για την ήττα της στο ΟΑΚΑ: «Είναι ένα ξεχωριστό παιχνίδι. Μπορεί να νικήσαμε όμως ήταν διαφορετικό παιχνίδι με άλλες συνθήκες. Είναι λογικό από τη στιγμή που έχουν ένα προβάδισμα στον όμιλο εάν προηγηθούν να θέλουν να το διαχειριστούν. Εμείς πρέπει να κοιτάξουμε τη δική μας ομάδα και το που θα χτυπήσουμε».

Αν η Ελλάδα έχει πιο μεγάλη πίεση: «Νομίζω τη μεγαλύτερη πίεση μπορεί να την έχει η Σουηδία. Εμείς στην ουσία τα τελευταία δύο χρόνια κάνουμε νέα προσπάθεια με καινούρια παιδιά που δεν είχαν την εμπειρία της Εθνικής. Οι Σουηδοί παίζουν στην έδρα τους με ένα γεμάτο στάδιο. Θα μπούμε μέσα να κάνουμε το παιχνίδι μας. Πριν από έναν μήνα είχαμε πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα. Ξέρουμε πως μπορούμε να το ξανακάνουμε».

Αν έχει ξαναγίνει παρέα η Εθνική: «Έτσι ακριβώς είναι. Μόνο εμείς γνωρίζουμε καλύτερα απ’ όλους εσάς το πόσο το θέλουμε. Το πόσο αγαπάμε την Εθνική και το πόσο δεμένοι είμαστε. Πιστεύουμε στην ομάδα και τις δυνατότητές μας. Ξέρουμε πως μπορούμε να τα καταφέρουμε. Χαιρόμαστε που φαίνεται προς τα έξω. Είναι ένα μικρό κομμάτι. Δουλεύουμε για αυτό και μένει να το δείξουμε στο γήπεδο και αύριο».

 

Η γνώμη σας μετρά. Σχολιάστε το άρθρο