ΕΠΟ-Εθνική Ελλάδας: Επιστολή για τη χρήση του Καραϊσκάκη


Sportime Team

ΕΠΟ-Εθνική Ελλάδας: Επιστολή για τη χρήση του Καραϊσκάκη


Η ΕΠΟ έστειλε επιστολή με την υπογραφή του Εκτελεστικού Γραμματέα της, Αλέξη Δέδε, προς την «ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ ΑΕ» για την χρήση του Καραϊσκάκη σχετικά με τα δύο πρώτα ματς εντός της Εθνικής μας ομάδας.

Ο λόγος έχει να κάνει με το γεγονός ότι τα έργα στο Παγκρήτιο στάδιο δεν έχουν προχωρήσει με αποτέλεσμα η ομοσπονδία να μην μπορεί να το δηλώσει ως έδρα του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος.

Στην «Καραϊσκάκης ΑΕ» εστάλη έγγραφο για παραχώρηση του γηπέδου για τα παιχνίδια της Ελλάδας με Ιταλία (8 Ιουνίου) και Αρμενία (11 Ιουνίου).

Η ΕΠΟ θα πρέπει μέχρι την Τετάρτη (27/2) να έχει δηλώσει την έδρα του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος και γίνεται αντιληπτό πως ο χρόνος πιέζει πολύ.

Επίσημα δεν έχουν πάρει θέση οι Πειραιώτες, αλλά φαίνεται πως πρέπει να ξεπεραστούν κάποια εμπόδια.

Ένα απ’ αυτά έχει να κάνει με το ότι στον Ολυμπιακό είναι ενοχλημένοι από τον επικοινωνιακό τρόπο με τον οποίο χειρίστηκε το θέμα η ομοσπονδία, προκειμένου να δικαιολογήσει την απόφαση της να φύγει η Ελλάδα από το φαληρικό γήπεδο.

Επίσης, η «Καραϊσκάκης ΑΕ» έχει καταθέσει αγωγή στο μονομελές πρωτοδικείο Πειραιά εναντίον της ΕΠΟ και διεκδικεί λειτουργικά έξοδα για το ματς με την Κροατία για τα μπαράζ πρόκρισης.

Τέλος, υπάρχει ενδεχόμενο αντιδράσεων από τους οργανωμένους της Θύρας 7, όπως υπήρξαν και παλαιότερα από τη Θύρα 4, με την ΕΠΟ να μην πηγαίνει την Εθνική στην Τούμπα και στο γήπεδο του ΠΑΟΚ.

Μετά το Καραϊσκάκη η επόμενη εναλλακτική θα είναι το ΟΑΚΑ.


Sportime Extras