Ρουμανία και Μαυροβούνιο θα αντιμετωπίσει η Εθνική Ελλάδας τον Μάρτιο στο πλαίσιο της προετοιμασίας της ενόψει του Nations League 2022.

Εκτός έδρας φιλικά με Ρουμανία και Μαυροβούνιο θα δώσει τον Μάρτιο η Εθνική Έλλάδας.

Ρουμανία και Μαυροβούνιο θα αντιμετωπίσει η Εθνική Ελλάδας τον Μάρτιο στο πλαίσιο της προετοιμασίας της ενόψει του Nations League 2022.

Την Ρουμανία και το Μαυροβούνιο θα αντιμετωπίσει, σε φιλικούς αγώνες, η Εθνική Ελλάδας τον προσεχή Μάρτιο, στο πλαίσιο της προετοιμασίας της για το Nations League 2022.

Συγκεκριμένα, το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα θα αγωνιστεί με την Ρουμανία την Παρασκευή 25 Μαρτίου στο Steaua Stadium του Βουκουρεστίου και με το Μαυροβούνιο την Δευτέρα 28 Μαρτίου στο City Stadium της Ποντγκόριτσα.

Εναντίον της Ρουμανίας, η Εθνική θα παίξει για 37η φορά στην ιστορία της, με τον τελευταίο μεταξύ τους αγώνα να διεξάγεται στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης του EURO 2016 στο Βουκουρέστι (7/9/2015, 0-0).

Με το Μαυροβούνιο, η Ελλάδα θα παίξει για 2η φορά μετά το φιλικό στις 24/3/2016 στο Καραϊσκάκη (2-1 / 54’ Τζαβέλλας, 63’ Καρέλης).

Η Εθνική ομάδα είναι στη League C και θα αντιμετωπίσει το Κόσοβο, τη Βόρεια Ιρλανδία και την Κύπρο ή την Εσθονία. Πρώτο ματς, κόντρα στους Βόρειοιρλανδούς εκτός έδρας στις 2 Ιουνίου.

 

Αναλυτικά το πρόγραμμα της Εθνικής Ελλάδας:

2 Ιουνίου: Βόρεια Ιρλανδία – Ελλάδα

5 Ιουνίου: Κόσοβο – Ελλάδα

9 Ιουνίου: Ελλάδα – Κύπρος ή Εσθονία

12 Ιουνίου: Ελλάδα – Κόσοβο

24 Σεπτεμβρίου: Κύπρος ή Εσθονία – Ελλάδα

27 Σεπτεμβρίου: Ελλάδα – Βόρεια Ιρλανδία