ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

Εθνική Ελλάδας: Προηγείται Γερμανός προπονητής – Το ταξίδι που έγινε

Όλες οι τελευταίες εξελίξεις στο θέμα του νέου προπονητή της Εθνικής.
Εθνική Ελλάδας: Προηγείται Γερμανός προπονητής – Το ταξίδι που έγινε

Ξεχάστηκε λίγο η Εθνική ομάδα και είναι λογικό μια και οι επόμενοι αγώνες είναι σε πάνω από 3 μήνες. Αφού αφήσαμε στην άκρη τα επικά περί Σάντος και Βαλβέρδε (μάλλον δεν φτάνει μόνο η επιθυμία του προεδρείου της ΕΠΟ), ο Κώστας Κωνσταντινίδης άρχισε το ρεαλιστικό σκάουτινγκ με υποψήφιους.

Ο Τεχνικός Διευθυντής της Ομοσπονδίας δεν πήγε μόνο στη Γερμανία αλλά από εκεί προέρχεται αυτή τη δεδομένη χρονική στιγμή εκείνος που είναι Νο1 στη λίστα. Τώρα αν θα παραμείνει είναι άλλο θέμα. Εξάλλου, όπως συμβαίνει και στις ομάδες έτσι είναι και στις εθνικές, θέλει ψάξιμο ο εκλεκτός.

Όσο για τον Χιμένεθ, τα έχουμε πει, είναι ανάμεσα στις λύσεις που μάλλον εξετάστηκαν. Παρελθοντικός ο χρόνος μια και οι αντιδράσεις θα είναι πολλές.

Εξαίρετος ο Ισπανός κόουτς αλλά το όνομά του είναι συνδεδεμένο και μόνο με την ΑΕΚ. Στην ΕΠΟ, πάντως, καλό θα είναι να αντιληφθούν πως δεν έχουν και όλο τον χρόνο του κόσμου. Θα πρέπει να το… τρέξουν λίγο το ζήτημα.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Εθνική Ελλάδας: Προηγείται Γερμανός προπονητής – Το ταξίδι που έγινε», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Κώστας Παπαδόπουλος

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.