×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Εθνική Ελπίδων: Για την ανατροπή στην Αυστρία!


    Sportime Team

Εθνική Ελπίδων: Για την ανατροπή στην Αυστρία!


Η Εθνική Ελπίδων καλείται να ανατρέψει την εις βάρος της κατάσταση και να πάρει τη νίκη στην Αυστρία (20:00, ΕΡΤ3, ώστε να προκριθεί στην τελική φάση του Euro 2019 στην Ιταλία.

Βέβαια οι συνθήκες δεν είναι ιδανικές αφού η ήττα στο πρώτο παιχνίδι την περασμένη Παρασκευή (16/11) από τους Αυστριακούς στην Τούμπα με 1-0, κάνει αρκετά δύσκολη την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του Αντώνη Νικοπολίδη.

Πάντως, σε σχέση με τον πρώτο αγώνα, θα υπάρχει μία σημαντική προσθήκη, αφού έπειτα από συνεννόηση του Αντώνη Νικοπολίδη με τον Άγγελο Αναστασιάδη, ο Ευθύμης Κουλούρης αποκλείστηκε από τον αγώνα της Εθνικής Ανδρών με την Εσθονία για να ενισχύσει την Ελπίδων, στην κρίσιμη αναμέτρηση.

Ο Κουλούρης θα πάρει θέση στο αρχικό σχήμα, μαζί με τον Πασαλίδη, που ήταν τιμωρημένος και πλέον υπολογίζεται κανονικά. Αμφίβολος είναι ο Τσιμίκας, τον οποίο ο Νικοπολίδης θα περιμένει μέχρι τελευταία στιγμή.

Αν δεν είναι σε θέση να αγωνιστεί, τελικά στη θέση του θα παίξει ο Κυριακόπουλος. Συνολικά στην ενδεκάδα αναμένεται να βρίσκονται οι Κότσαρης στο τέρμα, Σαλιάκας, Πασαλίδης, Νικολάου, Τσιμίκας (ή Κυριακόπουλος), στα χαφ θα είναι οι Γαλανόπουλος, Καραχάλιος και οι Λημνιός, Μπουζούκης, Λάμπρου, πίσω από τον προωθημένο Κουλούρη.


Τελευταία Νέα