×

Τελευταία Νέα

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

Live Games•LIVE

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Εθνική ομάδα: Επιστρέφει ο Φύσσας, πάει με λογική… Σάντος!


Sportime Team

Εθνική ομάδα: Επιστρέφει ο Φύσσας, πάει με λογική… Σάντος!


Μετά από την παρένθεση του Άγγελου Αναστασιάδη, η επόμενη ημέρα για την Εθνική ομάδα ετοιμάζεται και θα θυμίζει κάτι… από τα παλιά.

Μέσα στην ημέρα αναμένεται να επισημοποιηθεί η επιστροφή του Τάκη Φύσσα στην Εθνική ομάδα. Συγκεκριμένα θα αναλάβει τη θέση του τεχνικού διευθυντή, αντικαθιστώντας τον Άγγελο Μπασινά.

Ο Φύσσας έχει αγωνιστεί ως αθλητής στην Εθνική ομάδα -βασικό στέλεχος στον θρίαμβο του 2004-, ενώ στη συνέχεια ήταν στην ομάδα των συνεργατών του Φερνάντο Σάντος. Αυτό το μοντέλο θέλουν να επαναφέρουν στην ομάδα. Φυσικά όχι με προπονητή του βεληνεκούς του Σάντος μιας και ο Φαν Σιπ δεν έχει ακόμα τις περγαμηνές του Πορτογάλου. Αλλά ως τρόπος λειτουργίας. Και η επιστροφή του Φύσσα βοηθάει προς αυτή την κατεύθυνση.

Εθνική ομάδα: Βοηθός ο Άαρον Βίντερ

Από εκεί και πέρα, ο Τζον Φαν Σιπ θα είναι όπως όλα δείχνουν ο νέος ομοσπονδιακός τεχνικός. Και θα έχει στο πλευτό του την άλλοτε δόξα του ολλανδικού ποδοσφαίρου, Άαρον Βίντερ. Ο Ολλανδός που την τελευταία δεκαετία έχει περάσει απ’ όλες τις ομάδες του Άγιαξ με διαφόρους ρόλους στο τεχνικό τιμ, θα είναι ο άμεσος συνεργάτης του Φαν Σιπ και το… μάτι του στην Ελλάδα. Σύμφωνα με πληροφορίες θα περνάει τον πρισσότερο καιρό στη χώρα μας ώστε να έχει εικόνα για τους διεθνής παίκτες.