×

Τελευταία Νέα

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

Live Games•LIVE

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Παπασταθόπουλος για Φαν’τ Σχιπ – Σιόβα: «Κρίνεται για τις επιλογές του, δεν αλλάζω ότι έκανα»


Κώστας Παπαδόπουλος

Παπασταθόπουλος για Φαν’τ Σχιπ – Σιόβα: «Κρίνεται για τις επιλογές του, δεν αλλάζω ότι έκανα»


O Σωκράτης Παπασταθόπουλος σχολίασε την απόφαση του Φαν Σιπ να «κόψει» από την εθνική ομάδα τον Σιόβα.

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος, αλλά και ο Βασίλης Τοροσίδης ήταν καλεσμένοι στην εκπομπή του Mega «Super Μπάλα» και σχολίασαν μεταξύ άλλων την απόφαση του Φαν’τ Σχιπ να «κόψει» τον Σιόβα από την εθνική ομάδα.

Ο Φαν’τ Σχιπ «τελείωσε» και τον Σιόβα και οι Βέργης, Παπαθεοδώρου αποθέωσαν την απόφαση!

«Τώρα μου βάζετε δύσκολα. Πιστεύω η Εθνική δεν είναι ο Σωκράτης, ούτε ο Βασίλης, ούτε ο Κώστας, ούτε ο Σιόβας και ούτε κανείς. Η Εθνική είναι πάνω απ’ όλους και όλα.

Οι άνθρωποι που βρίσκονται εκεί παίρνουν κάποιες αποφάσεις και αυτές κρίνονται. Το εάν βρίσκομαι ή δεν βρίσκομαι στις επιλογές της Εθνικής είναι κατά ένα μέρος και επιλογή δική μου.

Εύχομαι και εγώ ο Βασίλης να πηγαίνει καλά η Εθνική. Ότι έκανα και έλεγα στην Εθνική το έκανα για το καλό της. Ότι έγινε στο παρελθόν δεν το αλλάζω και θα το έκανα ξανά», σχολίασε ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος.

Ο Τοροσίδης από την πλευρά του είπε: «Είναι σωστό πως πρέπει να σεβόμαστε τις αποφάσεις του τεχνικού επιτελείου. Όλοι φυσικά κρίνονται από τις πράξεις τους. Εγώ το μόνο που πιστεύω είναι πως εάν όντως ο Σιόβας ενημερώθηκε πρέπει να γίνει το ίδιο και με τον Σωκράτη και τον Κώστα. Να μην αιωρείται το τι γίνεται με τον Σωκράτη και τον Κώστα. Θα έπρεπε να το έχουν ξεκαθαρίσει.

Εάν δεν θέλει κάποιους παίκτες να το ξεκαθαρίσει. Ο Σωκράτης και ο Κώστας έχουν δώσει και τη ψυχή τους. Εάν δεν τους θέλουν να το ξεκαθαρίσουν. Εμείς ευχόμαστε να πηγαίνει καλά η Εθνική άσχετα από ποιες ομάδες είναι οι παίκτες που πηγαίνουν».

 

ΤΑ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΕΔΩ


Sportime News