ρεκόρ γκίνες

Στο πλαίσιο των ενεργειών που κάνουν οι Legends 2004 σε συνεργασία με το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος

Στέλιος Γιαννακόπουλος και Δημήτρης Παπαδόπουλος προσπάθησαν να σπάσουν το ρεκόρ γκίνες με 50 πάσες σε 27 δευτερόλεπτα, αλλά δεν τα κατάφεραν.

Την Κυριακή 16 Ιουνίου στις 8 το βράδυ, ακριβώς 15 χρόνια μετά το ιστορικό 1-1 με την Ισπανία στο Πόρτο, στον Υπαίθριο Χώρο Αθλοπαιδιών του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, και σε ζωντανή μετάδοση από την Cosmote TV, οι Legends 2004 προσπάθησαν να καταρρίψουν το ρεκόρ για τον «Συντομότερο χρόνο στον οποίο μπορούν να γίνουν 50 ολοκληρωμένες πάσες».

Η προσπάθεια έγινε παρουσία εκπροσώπου των GUINNESS WORLD RECORDS® o οποίος, σύμφωνα με τις διαδικασίες και τους κανόνες του Οργανισμού, θα επικύρωνε το ρεκόρ γκίνες και θα έκανε την απονομή του σχετικού διπλώματος, εφόσον η προσπάθεια ήταν επιτυχημένη.

Οι Στέλιος Γιαννακόπουλος και Δημήτρης Παπαδόπουλος επιχείρησαν να καταρρίψουν το ρεκόρ σε τρεις (3) προσπάθειες, με κάθε ολοκληρωμένη πάσα κατά την διάρκεια των προσπαθειών αυτών, να αντιστοιχεί σε 20€.

Εάν το ρεκόρ είχε καταρριφθεί, το συνολικό ποσό θα διπλασιαζόταν και, μαζί με τις εισπράξεις του μεγάλου αγώνα της 4ης Ιουλίου, θα προσφερόταν από τους Legends 2004 και το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, για την ενίσχυση της «Μέριμνας».

Η εκδήλωση διοργανώνεται από την Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία Champions For Life σε συνεργασία με το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για τον εορτασμό των 15 χρόνων από την κατάκτηση του Πρωταθλήματος Ευρώπης του 2004.

Η εκδήλωση είναι ελεύθερη για το κοινό.