Σε συγκλονιστικές αποκαλύψεις προχώρησε ο Γερμανός γιατρός της UEFA που βρέθηκε από τη πρώτη στιγμή δίπλα στον Κρίστιαν Έρικσεν.

Έρικσεν: Η Δανία ετοιμάζεται σήμερα κόντρα στο Βέλγιο να τιμήσει τον Κρίστιαν Έρικσεν, τη στιγμή που οι αποκαλύψεις από τον Γερμανό γιατρό της UEFA που βρέθηκε από την πρώτη στιγμή δίπλα στον ποδοσφαιριστή της Ίντερ συγκλονίζουν.

Όπως περιέγραψε ο Γενς Κλάινφλεντ «μετά από λίγα λεπτά καρδιακού μασάζ, ο Ερικσεν επέστρεψε στην ζωή με την βοήθεια ενός απινιδωτή» και πρόσθεσε διηγούμενος εκείνα τα συγκλονιστικά λεπτά:

«Περίπου τριάντα δευτερόλεπτα αργότερα, ο παίκτης άνοιξε τα μάτια του και ήμουν σε θέση να του μιλήσω απευθείας. Ήταν μια πολύ συγκινητική στιγμή γιατί σε τέτοιου είδους καταστάσεις έκτακτης ανάγκης, στην καθημερινή ζωή, οι πιθανότητες επιτυχίας είναι πολύ χαμηλότερες».

Ο Γερμανός γιατρό, αποκάλυψε ότι κοίταξε τον παίκτη της Ίντερ και τον ρώτησε: «Λοιπόν, επιστρέφεις μαζί μας»; Με τον Ερικσεν να απαντά: «Ναι, είμαι πίσω μαζί σου, γ…ώτο, είμαι μόνο 29 χρόνων».

«Εκείνη την στιγμή, σιγουρεύτηκα ότι ο εγκέφαλός του δεν είχε υποστεί βλάβη και ότι είχε επιστρέψει εντελώς», συνέχισε ο γιατρός, επισημαίνοντας ότι ο Ερικσεν απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις που του τέθηκαν. Αλλά χρειάστηκε πολύς χρόνος για να εγκατασταθεί ο απαραίτητος ιατρικός εξοπλισμός, προκειμένου να διακομισθεί στο νοσοκομείο.

«Ήμουν 99% σίγουρος στο στάδιο ότι θα έφτανε στο νοσοκομείο και ότι η κατάσταση του θα παρέμενε σταθερή» τόνισε ο Κλάινφελντ.


Αγοράστε το Sportimekids και τον Super οδηγό για το Euro 2020 online Με την αγορά 3 προϊόντων και πάνω – δωρεάν έξοδα αποστολής

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Euro 2020: Μάχες για μια θέση στους «16» της διοργάνωσης

Γκάρεθ Μπέιλ: Πατρίδα είναι όπου αγαπάς και σ’ αγαπούν

Άγγελος Τσιπούρας, το ταλέντο του Άρη που δεν στάθηκε τυχερός όπως ο Έρικσεν