Αγγλία Euro 2020

Σε μία αξιέπαινη κίνηση θα προχωρήσουν οι παίκτης της Εθνικής Αγγλίας, που σκοπεύουν να χαρίσουν το πριμ τους στο σύστημα υγείας της χώρας αν κατακτήσουν το Euro 2020.

Euro 2020 Αγγλία: Σε μία αξιέπαινη κίνηση θα προχωρήσουν οι παίκτης της Εθνικής Αγγλίας, που σκοπεύουν να χαρίσουν το πριμ τους στο σύστημα υγείας της χώρας.

Η Αγγλία ετοιμάζεται να αντιμετωπίσει την Ιταλία στον μεγάλο τελικό του Euro 2020 που θα διεξαχθεί αύριο (11/7, 22:00), θέλοντας να κατακτήσει για πρώτη φορά στην ιστορία της το ευρωπαϊκό τρόπαιο.

Τα έσοδα για τα «τρία λιοντάρια» σε περίπτωση κατάκτησης της κούπας, θα αγγίξουν τα 28 εκατομμύρια ευρώ.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν οι «Times» το 40% των εσόδων θα πάει στα 26 μέλη της Εθνικής ομάδας, δηλαδή περίπου 11,2 εκατομμύρια ευρώ.. Οι παίκτες θα προχωρήσουν σε μία αξιέπαινη κίνηση, καθώς θα δωρίσουν στο βρετανικό εθνικό σύστημα υγείας (NHS) το μερίδιό τους, σε περίπτωση που κατακτήσουν το τρόπαιο.

Αξίζει ωστόσο να σημειωθεί πως το εν λόγω θέμα θα συζητηθεί εκτενέστερα εντός της ομάδας αν και εφόσον κερδίσουν στον τελικό, ωστόσο το μόνο σίγουρο είναι ότι πρόθεσή τους είναι να προχωρήσουν σε αυτή την πράξη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Euro 2020: Αγγλίδα είπε ψέματα στη δουλειά για να πάει στο ματς με Δανία και την απέλυσαν!

Πασίγνωστος Έλληνας ντυνόταν γυναίκα, έβγαινε στο δρόμο και δεν τον καταλάβαινε κανείς (pic)

Survivor: Ο Κατσούλης αποκάλυψε ότι θα έπαιρνε μεταγραφή στον ΠΑΟΚ!