Στον «αέρα» φαίνεται ότι είναι το γήπεδο το οποίο θα φιλοξενήσει τους τον τελικό του Euro 2020. Ο λόγος; Ο κορονοϊός και τα μέτρα ασφαλείας που ισχύουν στην Αγγλία!

Το πρόβλημα που προέκυψε με τον τελικό του Champions League απασχολεί για το Euro 2020. Πιο συγκεκριμένα η UEFA προειδοποιεί την Αγγλία με μετάθεση του τελικού του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος (ημιτελικοί και τελικός πρόκειται να γίνουν στο Γουέμπλεϊ) εφόσον δεν αρθεί το μέτρο της υποχρεωτικής καραντίνας για 2.500 προσκεκλημένους!

Το θέμα της πανδημίας, των περιορισμών και της υποχρεωτικής καραντίνας σε ταξιδιώτες ήρθε ξανά στην επιφάνεια μετά τον τελικό του Champions League, ο οποίος όπως ξέρουμε ανατέθηκε τελικά στο Πόρτο.

Η UEFA απειλεί τους Άγγλους πως θα σκεφτεί πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να αφαιρέσει τον μεγάλο τελικό του Euro 2020 από το Λονδίνο, αν οι αγγλικές Αρχές και η Κυβέρνηση επιμείνουν στην υποχρεωτική καραντίνα για τους ταξιδιώτες.

Αν αυτό γίνει τότε ο τελικός θα πραγματοποιηθεί στην Κοπεγχάγη, μια πόλη της οποίας το γήπεδο συνεχώς γεμίζει όπως παρατηρούμε από τα ματς που διεξάγονται

Με τα ως τώρα δεδομένα οι 2.500 προσκεκλημένοι της UEFA πρόκειται να μπουν στην Αγγλία και θα φτάσουν στο Λονδίνο δίχως υποχρεωτική καραντίνα, τη στιγμή που οι ντόπιοι καλά – καλά δεν μπορούν να κάνουν τελείως ελεύθερα ούτε διακοπές…

Πλέον οι Άγγλοι θα πρέπει άμεσα να αποφασίσουν αν θα δεχθούν τις επιταγές της Ευρωπαϊκής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας ή θα επιμείνουν και θα χάσουν την ευκαιρία να πραγματοποιήσουν στην χώρα τους το μεγάλο αυτό γεγονός όπως είναι ο τελικός του Euro 2020.

Η λογική λέει ότι αυτή τη φορά μάλλον θα κάνουν πίσω…