Τότεναμ - Ρεν: Ακυρώνεται οριστικά το ματς! - Ο νικητής θα βγει μέσω της επιτροπής της UEFA

Η έξαρση κρουσμάτων Κορονοϊού στην Τότεναμ οδήγησαν στην αρχική αναβολή του αγώνα με τις δύο ομάδες να μην βρίσκουν νέα ημερομηνία διεξαγωγής και έτσι το ματς θα ακυρωθεί οριστικά.

Τότεναμ – Ρεν: Οριστική είναι η ακύρωση για το ματς ομίλων του Europa Conference League ανάμεσα στις 2 ομάδες καθώς δεν βρέθηκε η ημερομηνία που βολεύει και τις 2 ομάδες για να διεξαχθεί αγώνας.

Το ματς Τότεναμ – Ρεν, ήταν προγραμματισμένο να διεξαχθεί στην Αγγλία την Πέμπτη (9/12). Ωστόσο, το κύμα της πανδημίας έχει «πνίξει» την Τότεναμ η οποία είχε συνολικά μέχρι την Πέμπτη σε μέλη του τεχνικού επιτελείου αλλά και παίκτες 20 κρούσματα Covid-19!

Οι Λονδρέζοι είχαν μόλις 11 παίκτες διαθέσιμους για τον αγώνα. Έτσι, σε ανακοίνωση την οποία εξέδωσαν το βράδυ της Τετάρτης ανακοίνωσαν ότι το ματς θα αναβληθεί (στη συνέχεια αναβλήθηκε και το ματς με την Μπράιτον στην Premier League).

O αγώνας ωστόσο δεν θα γίνει ποτέ και από αναβολή ακυρώνεται οριστικά! Άγγλοι και Γάλλοι δεν μπόρεσαν να βρουν την ημερομηνία την οποία θα βόλευε και τις 2 ομάδες για την διεξαγωγή του αγώνα.

Έτσι σήμερα ανακοινώθηκε ότι ο αγώνας δεν θα παιχτεί ποτέ στο γήπεδο αλλά εκτός αυτού και αναμένεται να κριθεί στα… χαρτιά!

Η Πειθαρχική Επιτροπή της UEFA θα κρίνει την ομάδα η οποία είχε την κύρια υπαιτιότητα για τη μη διεξαγωγή του αγώνα σε άλλη ημερομηνία. Ακολούθως θα αποφασιστεί ο νικητής.

Να θυμίσουμε ότι στον 7ο όμιλο του Conference League ο οποίος έχει ολοκληρωθεί πλην του συγκεκριμένου ματς, η Ρεν βρίσκεται στην κορυφή με 11 βαθμούς, ακολουθεί η Φίτεσε με 10 βαθμούς ενώ τρίτη είναι η Τότεναμ με 7 βαθμούς.