EUROPA LEAGUE

Φόβος επεισοδίων στον τελικό του Europa League

UEFA και γαλλικές αρχές είναι ανήσυχες για την έχθρα των οπαδών Μαρσέιγ και Λιόν, εν όψει του μεγάλου ραντεβού για τις 16 Μαΐου
Φόβος επεισοδίων στον τελικό του Europa League

Η Μαρσέιγ προκρίθηκε στον τελικό του Europa League, ο οποίος θα διεξαχθεί στη Λιόν και οι φίλαθλοι της γαλλικής ομάδας αναμένεται να εξαντλήσουν εν ριπή οφθαλμού τα εισιτήρια. Αυτό είναι που ανησυχεί πολύ τόσο τη γαλλική αστυνομία όσο και την UEFA.

Οι αρχές στη Γαλλία είναι σε επιφυλακή. Είναι γνωστή η κόντρα που έχουν οι οπαδοί της Λιόν με της Μαρσέιγ, η οποία φτάνει στα επίπεδα έχθρας. Οι οπαδοί της Μαρσέιγ μάλιστα έχουν εκδηλώσει ανοικτά ότι θα… καταστρέψουν το νεόκτιστο γήπεδο της Λιόν, ανεξάρτητα από την τελική έκβαση του αγώνα.

Από την άλλη βέβαια, στο τεταμένο κλίμα των τελευταίων ημερών έχουν συμβάλει και οι δύο πρόεδροι των ομάδων, ο Ζαν Μισέλ Ολά της Λιόν και ο ομόλογός του στη Μαρσέιγ Ζακ Ανρί Εϊρό έχουν ανεβάσει τους τόνους με δηλώσεις του στα γαλλικά ΜΜΕ, αλλά και αναρτήσεις στα social media.

Η UEFA ανησυχεί ότι η κατάσταση μπορεί να ξεφύγει με ιδιαίτερα άσχημες συνέπειες και είναι σε συνεχή επικοινωνία με την γαλλική αστυνομία και γενικότερα της αρχές, ώστε να προλάβουν τις άσχημες εξελίξεις και να αποφευχθεί το ενδεχόμενο, οι δρόμοι της Λιόν να μετατραπούν σε… πεδίο μάχης!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Φόβος επεισοδίων στον τελικό του Europa League», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.