Για ένατη συνολικά φορά «χτύπησε» ο κορονοϊός την PSV Αϊντχόφεν, που είναι αντίπαλος του ΠΑΟΚ στους ομίλους του Europa League. Τελευταίο… θύμα του είναι Νικ Βιργκέβερ. Πιο συγκεκριμένα, ο κεντρικός αμυντικός Βιργκέβερ της PSV Αϊντχόφεν, βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό, στα πρόσφατα τεστ που διενήργησε ο ολλανδικός σύλλογος, πριν ταξιδέψει στην Κύπρο για να αντιμετωπίσει αύριο...

Για ένατη συνολικά φορά «χτύπησε» ο κορονοϊός την PSV Αϊντχόφεν, που είναι αντίπαλος του ΠΑΟΚ στους ομίλους του Europa League.

Τελευταίο… θύμα του είναι Νικ Βιργκέβερ. Πιο συγκεκριμένα, ο κεντρικός αμυντικός Βιργκέβερ της PSV Αϊντχόφεν, βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό, στα πρόσφατα τεστ που διενήργησε ο ολλανδικός σύλλογος, πριν ταξιδέψει στην Κύπρο για να αντιμετωπίσει αύριο την Ομόνοια Λευκωσίας για την 2η αγωνιστική των ομίλων του Europa League.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΠΑΟΚ: Ευκαιρία να γυρίσει το κουμπί!

Εκτός από τον Νικ Βιργκέβερ παραμένουν σε απομόνωση και οι Ντουμφρίς, Ροζάριο, Μπάουμγκαρτλ, Γκάκπο, Πιρό και Ντελάνγκε. Έτσι η Ολλανδική ομάδα χάνει μεγάλο μέρος από την δύναμη της. Ενώ αυτό δεν είναι θετικό για τον Δικέφαλο, καθώς είναι πιθανό ο ίδιος να κληθεί να αντιμετωπίσει την PSV έχοντας στο ρόστερ της κάποιους από αυτούς τους παίκτες.

Φυσικά ο κορονοϊός θα επηρεάσει όλα τα ματς, όχι μόνο στο ποδόσφαιρο αλλά και σε άλλα αθλήματα, καθώς οι ομάδες θα έχουν να αντιμετωπίσουν απουσίες όχι μόνο λόγω τραυματισμών αλλά και του κορονοϊόυ.