Κάνουν παράπονα που τους απαγορεύτηκε να προπονηθούν στο Καραϊσκάκη.

Στα ευρωπαϊκά ματς συνηθίζεται οι φιλοξενούμενες ομάδες να προπονούνται το προηγούμενο βράδυ στο γήπεδο όπου θα διεξαχθεί ο αγώνας τους. Κάτι τέτοιο δεν θα γίνει στην περίπτωση της Μπέρνλι, καθώς ενημερώθηκαν από τον Ολυμπιακό πως ο αγωνιστικός χώρος δεν είναι σε καλή κατάσταση.

Αυτό δεν άρεσε καθόλου στον προπονητή της αγγλικής ομάδας, Σον Ντάις, ο οποίος στις δηλώσεις τους πριν την αναχώρηση της ομάδας, εξέφρασε τα παράπονά του.

«Δεν ξέρω τι συμβαίνει με το γήπεδο εκεί. Δεν ξέρω πολλά επί του θέματος, εκτός του ότι δεν επιτρέπεται να είμαστε εκεί το προηγούμενο βράδυ. Αυτό δείχνει ότι δεν είναι σε καλή κατάσταση ο αγωνιστικός χώρος. Θα πάμε στο στάδιο, ακόμη και αν δεν γίνεται να προπονηθούμε σε αυτό. Οπότε, θα ρίξουμε μια ματιά για να δούμε γιατί γίνεται αυτός ο… θόρυβος. Θα μάθουμε περισσότερα όταν βρεθούμε εκεί» είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό:

«Είναι μια ομάδα που συνήθως κερδίζει εκεί, ιστορικά. Δεν παίρνουν πάντα το πρωτάθλημα, αλλά συνήθως είναι κοντά στο να τα καταφέρουν, άλλες φορές περισσότερο, άλλες λιγότερο. Έχουν υψηλό ποσοστό νικών, οπότε έχουν νοοτροπία νικητή στα παιχνίδια.

Πρέπει να βεβαιωθούμε ότι αντιλαμβανόμαστε ως ομάδα και ότι ως εκ τούτου πιθανότατα πρόκειται για καλή ομάδα. Έχουμε κάνει προεργασία φυσικά και οι παίκτες θα μάθουν κάτι παραπάνω για τον αντίπαλο, οπότε θα μάθουμε πώς θα πάμε στο ματς».