Ο Γερμανός τεχνικός της Ντουντελάνζ υποκλίθηκε στην ανωτερότητα του Ολυμπιακού.

Ο Ντίνο Τοπμέλερ τόνισε πως ο Ολυμπιακός δημιούργησε περισσότερες ευκαιρίες στην εστία της Ντουντελάνζ σε σχέση με τη Μίλαν και την Μπέτις.

Αναλυτικά η συνέντευξη Τύπου του 38χρονου Γερμανού προπονητή της Ντουντελάνζ:

Γιατί παίξατε με σύστημα 3-5-2 και αφήσατε το 4-2-3-1;

«Αναλύσαμε το στυλ του Ολυμπιακού και αποφασίσαμε να πάμε με το συγκεκριμένο σύστημα. Μετά τα 25 λεπτά του αγώνα που ήταν λίγο δύσκολη η κατάσταση, νομίζω ότι ανταπεξήλθαμε μία χαρά».

Μπορείτε να συγκρίνετε τον Ολυμπιακό με τη Μίλαν και την Μπέτις;

«Είναι δύσκολο να συγκρίνουμε τους αντιπάλους. Κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό και ο Ολυμπιακός από το πρώτο λεπτό έπαιξε στο 100% και αν το πάμε συγκριτικά με τη Μίλαν, μπορούμε να πούμε ότι ήταν πιο ισχυρός. Το πρώτο γκολ, όμως, το σημείωσε από κόρνερ μετά από 66 λεπτά, καθώς εκεί δεν ήταν η άμυνά μας τόσο καλή και την περιμέναμε να αντιδράσει λίγο καλύτερα».

Δεν δημιουργήσατε πολλές ευκαιρίες σε σχέση με τα υπόλοιπα ματς. Πού οφείλεται αυτό;

«Όταν δεν έχεις πολλές ευκαιρίες, δεν είσαι τόσο ευτυχισμένος. Όμως, η άμυνα του Ολυμπιακού ήταν πολύ δυνατή, είχε δύο κεντρικούς χαφ που ήταν πολύ καλοί σε φυσική κατάσταση και δυνάμεις».

Ο Στέλβιο γιατί αντικαταστάθηκε;

«Έπρεπε να τον αλλάξω γιατί ήταν τραυματίας».

Σας βλέπουμε στενοχωρημένο…

«Είχαμε βάλει ψηλά τον πήχη από την αρχή της σεζόν τόσο στο πρωτάθλημα του Λουξεμβούργου όσο και στο Europa League. Ξέραμε τι θα αντιμετωπίσουμε. Είμαι λίγο στενοχωρημένος για το αποψινό ματς γιατί δεχτήκαμε γκολ από κόρνερ. Πάντως, δεν θα πω ότι είμαι πολύ λυπημένος γιατί παίρνουμε μαθήματα από τη συμμετοχή μας στο Europa League και ανεβαίνουμε επίπεδο».

Ο Ολυμπιακός έχει υψηλότερη τεχνική κατάρτιση από Μπέτις και Μίλαν;

«Η Μπέτις έχει υψηλή τεχνική, αλλά ο Ολυμπιακός έπαιξε με περισσότερη πίεση από το ξεκίνημα και άξιζε να κερδίσει γιατί είναι πολύ καλή ομάδα».

Ήταν το πιο δύσκολο ματς για εσάς φέτος;

«Πράγματι, ήταν το πιο δύσκολο παιχνίδι μας έως τώρα επειδή ο Ολυμπιακός μάς δημιούργησε περισσότερες ευκαιρίες από τους υπόλοιπους αντιπάλους. Πραγματικά, ήταν πολύ πιεστικός και όπως είπα πριν άξιζε να κερδίσει ο Ολυμπιακός».