Η συγκλονιστική ανακοίνωση των «παιδιών του Γκέραρντ» προς τον αγαπημένο τους μίστερ

Η άνοδος του ΟΦΗ στην Super League ήρθε λίγο καιρό μετά την απώλεια του Ευγένιου Γκέραρντ και οι ποδοσφαιριστές που συνέδεσαν το όνομα τους με τον μεγάλο Ολλανδό, του έγραψαν τα νέα…

Με μια συγκλονιστική ανακοίνωση την οποία υπογράφουν «τα παιδιά του Γκέραρντ» αναφέρουν χαρακτηριστικά:

Ευγένιε…

«Μας είχες μάθει να κοιτάμε ψηλά. Μόνο ψηλά και να καμαρώνουμε για το δημιούργημά σου, το οποίο έκανε γνωστό το όνομα του ΟΦΗ και φυσικά την Κρήτη σε όλο τον πλανήτη. Ευγένιε, εδώ και λίγα 24ωρα η ομάδα μας, η ομάδα σου, βρίσκεται και πάλι στη μοναδική κατηγορία που αξίζει να αγωνίζεται.

Με στόχο να τιμήσει για μια ακόμα φορά αυτό τον τόπο και τους ανθρώπους που δεν έφυγαν ποτέ από κοντά της.

Εμείς, τα παιδιά σου, αισθανόμαστε περήφανοι για την επιστροφή του ΟΦΗ μας στη Super League και είμαστε διπλά χαρούμενοι επειδή δύο από εμάς, ο Νίκος Παπαδόπουλος και ο Παύλος Αδάμος, αποτέλεσαν τους πρωτεργάτες αυτής της μεγάλης επιτυχίας.

Είναι άξιοι συνεχιστές του έργου σου και πλέον όλοι μαζί, σαν μια γροθιά, μπορούμε να ελπίζουμε ότι θα ξαναδούμε τον ΟΦΗ μας να πρωταγωνιστεί.

Συγχαρητήρια σε όλους όσοι συνέβαλλαν προκειμένου να επιτευχθεί ο μεγάλος στόχος! Ανυπομονούμε να ξαναδούμε την ομάδα μας στα μεγάλα σαλόνια του ελληνικού ποδοσφαίρου και να πανηγυρίσουμε νίκες μέσα στο Γεντί Κουλέ».