SUPER LEAGUE 2

Από τον Πανσερραϊκό στις ΗΠΑ ο Τσιμίκας

Χαρίζει τα λεφτά του και φεύγει ο 24χρονος χαφ, ακολουθεί ο Βοσκόπουλος
Από τον Πανσερραϊκό στις ΗΠΑ ο Τσιμίκας

Θλιβερή είναι η κατάσταση στον Πανσερραϊκό. Ο Απόστολος Χαραλαμπίδης και οι παίκτες του συνεχίζουν να παλεύουν μόνοι τους χωρίς την παραμικρή βοήθεια από τη διοίκηση και την ίδια στιγμή κάποιοι αποχωρούν, όπως οι Στέργιος Τσιμίκας και Γιάννης Βοσκόπουλος.

Οι δύο τελευταίοι είχαν τεθεί σε «καραντίνα» μαζί με τους Γιώργο Ιωαννίδη, Δημήτρη Γκούρτσα, Χρήστο Ρούτση και Ραντιβόγιε στα τέλη Φεβρουαρίου. Εκ των προαναφερθέντων, κάποιοι στην πορεία επέστρεψαν, αλλά όχι όλοι.

Τσιμίκας και Βοσκόπουλος, λοιπόν, αποφάσισαν να λύσουν τα συμβόλαιά τους και τυπικά. Ο πρώτος, μάλιστα, έδειξε για άλλη μία φορά την αγάπη του για τον Πανσερραϊκό χαρίζοντας και τα χρήματα που του οφείλονται.

Έχει ήδη βρει τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του, ο οποίος είναι στις ΗΠΑ. Εκεί εργάζεται ο Παναγιώτης Διλμπέρης. Την Κυριακή (22/4) αναμένεται ο 24χρονος χαφ να πετάξει για τη Νέα Υόρκη προκειμένου να κλείσει στη Rochester Super 9 SC. Δεν αποκλείεται να τον ακολουθήσει και ο Βοσκόπουλος στην πορεία, αφού και για εκείνον ο 43χρονος τεχνικός έχει πολύ καλή άποψη.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Από τον Πανσερραϊκό στις ΗΠΑ ο Τσιμίκας», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αντώνης Τσιράκης

Το μόνο πιο δυνατό από το πάθος του για το ρεπορτάζ και την είδηση, είναι η αγάπη του για τη Λίβερπουλ. Από τα αμφιθέατρα του τμήματος Επικοινωνίας και ΜΜΕ του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών μέχρι το… Πανεπιστήμιο των γηπέδων, μια ντρίμπλα δρόμος ήταν μόνο. Ξεκίνημα και «αγροτικό» στον Αδέσμευτο Τύπο, μετά Sport24 και a-sports, άλλου τύπου «Πανεπιστήμια» κι αυτά. Και το 2017, ήρθε το τηλεφώνημα που τα άλλαξε όλα. Έκτοτε βρίσκεται στην οικογένεια του Sportime.