ΤΩΡΑ 11:38 • Γαλάζια Πατρίδα: Το ύπουλο σχέδιο της Τουρκίας και η Ελλάδα που κάνει ότι δεν καταλαβαίνει 11:35 • Καιρός: Βουτιά ο υδράργυρος! Έρχεται ψυχρή σιβηρική εισβολή 11:21 • Άρης: Έτοιμος να επιστρέψει στη 2η θέση! 11:17 • Παγώνη: «Τσικνοπέμπτη στο μπαλκόνι – Πάσχα με αποστάσεις και διπλή μάσκα» 11:16 • Χοσέ 28/2 Προβλέψεις:Σε τροχιά τίτλου η Λυών 11:12 • Τηλεθέαση 28/2: Show της Γερμανού – Αμετακίνητο το Master Chef Sportime Latest News

Ακέφαλη η Καλαμάτα, η “μπάλα” στον Χριστόπουλο


Κώστας Λάππας

Ακέφαλη η Καλαμάτα, η “μπάλα” στον Χριστόπουλο


Η Καλαμάτα έχει ξεκάθαρα οικονομικό πρόβλημα και τη μόνη λύση μπορεί να δώσει ο βασικός χρηματοδότης Αγαθοκλής Χριστόπουλος.

Πολύ δε περισσότερο από τη στιγμή που το διοικητικό συμβούλιο που συγκλήθηκε εκτάκτως στα γραφεία της ομάδας έκανε αποδεκτή την παραίτησή του προέδρου Απόστολου Κουκούτση.

Το ΔΣ πήρε απόφαση να καλέσει τον 55χρονο επιχειρηματία σε νέα συνεδρίασή του, τη Δευτέρα (31/12, 16:0), προκειμένου να αποφασίσει για το μέλλον του συλλόγου.

Και αυτό, αφού ο Αγαθοκλής Χριστόπουλος δεν παρευρέθει στο ΔΣ, στέλοντας ως εκπρόσωπό του, τον Γιάννης Φαββατά, ο οποίος δεν πήρε τον λόγο επί της ουσίας.

Το παρών στην συνεδρίαση έδωσαν τα έξι από τα επτά μέλη. Οι Απόστολος Κουκούτσης (πρόεδρος), Στέλιος Κουτίβας (γεν. γραμματέας), Παύλος Κρανιώτης (αντιπρόεδρος), Παναγιώτης Πουλημένος (ταμίας), Δημήτρης Αποστολόπουλος, Γιάννης Σταματογιαννόπουλος (μέλη) ενώ απουσίασε ο Παναγιώτης Λάσκαρης.

H ανακοίνωση της Καλαμάτας για την συνεδρίαση του ΔΣ

“Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΠΣ Η Καλαμάτα, στην έκτακτη συνεδρίασή του, έκανε δεκτή την παραίτηση του Απόστολου Κουκούτση από την θέση του προέδρου και καλεί σε νέο διοικητικό συμβούλιο την ερχόμενη Δευτέρα 31/12/2018 και ώρα 16:00, τον Αγαθοκλή Χριστόπουλο να παραβρεθεί για να δηλώσει τις προθέσεις του και να σχηματιστεί νέο ΔΣ”.

Εγγραφείτε στο Ειδήσεις, νέα, παρασκήνια από το Sportime μέσα από το Google news

Sportime Extras