Την πρόσληψη του Λουκά Καραδήμου στην τεχνική ηγεσία ανακοίνωσε η διοίκηση του Εθνικού Πειραιώς, επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ του Sportime.gr. Ο 44χρονος τεχνικός υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο και πλέον, καλείται να “χτίσει” την ομάδα ενόψει της συμμετοχής της στη Γ΄εθνική. Στόχος της διοίκησης είναι η ομάδα να πρωταγωνιστήσει ξανά, χωρίς, όμως, να γίνουν τα λάθη...

Την πρόσληψη του Λουκά Καραδήμου στην τεχνική ηγεσία ανακοίνωσε η διοίκηση του Εθνικού Πειραιώς, επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ του Sportime.gr.

Ο 44χρονος τεχνικός υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο και πλέον, καλείται να “χτίσει” την ομάδα ενόψει της συμμετοχής της στη Γ΄εθνική. Στόχος της διοίκησης είναι η ομάδα να πρωταγωνιστήσει ξανά, χωρίς, όμως, να γίνουν τα λάθη του παρελθόντος με καλύτερες και ποιοτικότερες επιλογές. Και προφανώς οι “κυανόλευκοι” να διεκδικήσουν ξανά την άνοδο στη Football League.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της διοίκησης:

“Η διοίκηση του Εθνικού Ο.Φ.Π.Φ. ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον προπονητή κ. Λουκά Καραδήμο ο οποίος αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία της ομάδας. Παράλληλα, στο τεχνικό team της ομάδας προστίθενται και οι συνεργάτες του,  κ.κ. Μάριος Κασσιάνος (Γυμναστής) και Γιώργος Τσιάνος.

Αύριο θα ακολουθήσει αναλυτική ανακοίνωση σχετικά με την συνεδρίαση της Διοικούσας Επιτροπής που έλαβε χώρα το απόγευμα της Τρίτης”.