×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Αναλαμβάνει τον Εθνικό ο Λουκάς Καραδήμος


    Κώστας Λάππας

Αναλαμβάνει τον Εθνικό ο Λουκάς Καραδήμος


Ο προγραμματισμός στον Εθνικό Πειραιώς έχει καθυστερήσει αρκετά, με την μη έκδοση της απόφασης της επιτροπής εφέσεων της ΕΠΟ και την μη επικύρωση των βαθμολογιών σε Football League και Γ΄εθνική να μην έχει αποσαφηνίσει στο 100% την κατηγορία που θα αγωνιστεί η ομάδα τη νέα σεζόν.

Έπειτα από αρκετό καιρό συζητήσεων και διαπραγματεύσεων σε διοικητικό επίπεδο, ο ισχυρός άνδρας του συλλόγου Αλέξανδρος Καρυδόπουλος αποφάσισε να ενεργοποιηθεί και να προχωρήσει στον σχεδιασμό του καλοκαιριού. Με τον Λουκά Καραδήμο να είναι ο εκλεκτός που θα καθίσει στον πάγκο των Πειραιωτών και θα αναλάβει να “χτίσει” την ομάδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sportime.gr, ο 44χρονος τεχνικός, ο οποίος προέρχεται από μία εξαιρετική σεζόν στην Προοδευτική, έχει δώσει τα χέρια με την διοίκηση και απομένουν τυπικές λεπτομέρειες για την οριστικοποίηση της συμφωνίας. Η οποία είναι πολύ πιθανό να ανακοινωθεί την Τρίτη (3/7).

Στον Εθνικό περιμένουν εδώ και καιρό να μάθουν τις απόφαση της εφέσεων για τις υποθέσεις του Αστέρα Αμαλιάδας με τον Ηρόδοτο και του Εθνικού Πειραιά με τον Αήττητο Σπάτων. Οι οποίες και αναμένεται να γίνουν γνωστές μέχρι το τέλος της εβδομάδας. Αλλά πολύ δύσκολα θα αλλάξουν τα δεδομένα και λογικά ο Εθνικός θα συμμετάσχει και τη νέα σεζόν στη Γ’ εθνική.

 

 


Τελευταία Νέα