Ασπρόπυργος: Έξι μεταγραφές - Επιβεβαίωση με Τριποτσέρη - Συμφωνία και με Ντούμπερετ

Ο Ασπρόπυργος δεν πήρε πιστοποιητικό συμμετοχής για το πρωτάθλημα της Football League, όμως η ΠΑΕ τονίζει ότι είναι διαδικαστικού χαρακτήρα το ζήτημα και θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή (26/3).

Ο Ασπρόπυργος προετοιμάζεται για την έναρξη της Football League και η ΠΑΕ ανακοίνωσε την απόκτηση έξι ποδοσφαιριστών.

Ο Ασπρόπυργος δεν πήρε πιστοποιητικό συμμετοχής για το πρωτάθλημα της Football League, όμως η ΠΑΕ τονίζει ότι είναι διαδικαστικού χαρακτήρα το ζήτημα και θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή (26/3).

Παράλληλα η ΠΑΕ ανακοίνωσε την απόκτηση έξι ποδοσφαιριστών, μεταξύ των οποίων και ο Θοδωρής Τριποτσέρης προς επιβεβαίωση του Sportime.gr.

Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες, η ομάδα της Δυτικής Αττικής ήρθε σε συμφωνία και με τον 27χρονο αμυντικό Χριστόφορο Ντούμπερετ, ο οποίος ανήκε στη Μαρκό.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ

Το ΔΣ της ΠΑΕ Ένωση Ασπροπύργου θέλει να ενημερώσει τους φίλους της ομάδας ότι η αδειοδότηση του σωματείου μας είναι πλέον διαδικαστικού χαρακτήρα και θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή 26/3/2021.

Παράλληλα συνεχίζεται η προετοιμασία της ομάδας για την έναρξη του πρωταθλήματος και ειδικότερα τον πρώτο αγώνα που διεξάγεται την Κυριακή 28/3, στις 15:00, με αντίπαλο τον Αστέρα Βλαχιώτη στο γήπεδο της Σπάρτης όπου και θα καταλύσει η αποστολή της ομάδας από το Σάββατο.

Επίσης, θέλουμε να ενημερώσουμε τους φίλους της ομάδας πως ο μεταγραφικός σχεδιασμός έχει σχεδόν ολοκληρωθεί, μετά την προσθήκη (στο ήδη καταξιωμένο ρόστερ που πρωτοστατεί ο Αρχηγός Λεωνίδας Αργυρόπουλος με θητεία σε SL1 και την παραμονή των πολλά υποσχόμενων Να και Αμπεσσόλο που έχει οικοδομήσει ο ΘΡΥΛΟΣ του ελληνικού ποδοσφαίρου ΚΡΙΣΤΟΦ ΒΑΖΕΧΑ μαζί με το επιτελείο του) των:

Γκέκα Ν. – Τερματοφύλακας 26 (Παναθηναϊκό, Λεβαδειακό, Πανθρακικό, Καλλιθέα κ.α.),

Νίκα Δ. – Τερματοφύλακας 21 (Ολυμπιακό),

Πατσατζόγλου Β. – Κεντρικός Αμυντικός 26 (Νίκη Βόλου, Πανιώνιος, Ιωνικός, Αιγάλεω),

Τριποτσέρη Θ. – Κεντρικός Αμυντικός 34 (Παναθηναϊκός, Ανόρθωση, Λεβαδειακός, κ.α.),

Γεωργακόπουλου Κ. – Επιθετικός 27 (ΚΕΡΚΥΡΑ SL),

και Κατίδη Γ. – Μέσος 24 (Απόλλων Σμύρνης, Εθνικός Ηλυσιακός).

Η διοίκηση βρίσκεται επίσης σε συζητήσεις για την επιστροφή των Dembelle και Mladenovic, ενώ παράλληλα είναι πολύ κοντά στην υλοποίηση δυο ακόμα πολύ μεγάλων μεταγραφών επιπέδου SL1.

Μείνετε συντονισμένοι

Ο Προέδρος του ΔΣ

Γιώργος Μαργέτης».