Βρέθηκε ο αντικαταστάτης του Πέτρου Δημητρίου

Η αλλαγή προπονητή ήταν δεδομένη στο Αιγάλεω μέρες τώρα. Η ομάδα πήγε με τον Πέτρο Δημητρίου στην Καβάλα, αλλά άπαντες γνώριζαν πως χαιρετάει.

Η αναζήτηση προπονητή είχε ξεκινήσει και μετά το 0-0 στο Σίτι ανέβασαν στροφές. Δεν ήταν εύκολο, πάντως, να βρεθεί ο επόμενος με τα χρήματα που έδιναν.

Βασική επιλογή, όπως είχαμε ενημερώσει, ήταν ο Σάκης Τσώλης. Από τη στιγμή, όμως, που εκείνος ζητούσε να απαντήσει προς το φινάλε της εβδομάδας και στο Αιγάλεω καίγονταν να κλείσει άμεσα το ζήτημα, συμφωνία δεν μπορούσε να υπάρξει.

Συνεπώς εξετάστηκαν εναλλακτικές. Και τελικά βρέθηκε εκείνος που θα αναλάβει την ομάδα. Ο λόγος για τον Λουκά Καραδήμο. Ο 45χρονος τεχνικός έχει κοουτσάρει μεταξύ άλλων σε Εθνικό και Ιωνικό, ήταν τώρα στην Προοδευτική, ενώ στο παρελθόν έχει περάσει και από τον Ατρόμητο.

Το πρόβλημα που δημιουργήθηκε με την πρόσληψή του ήταν πως θα έπρεπε να βρεθεί και κάποιος για να δηλώνεται ως προπονητής στα ματς (λόγω του διπλώματος που απαιτείται). Γι’ αυτό αποφασίστηκε να προσληφθεί και ο Δημήτρης Καλύκας. Ο τελευταίος ήταν προπονητής στον Ερμή Κορυδαλλού.

Δεν αποκλείεται να έχουμε ανακοινώσεις ακόμη και εντός της Τετάρτης (9/10). Στη συνέχεια θα ξεκινήσει η προετοιμασία για το ματς με τον Ιάλυσο. Μοναδικός στόχος εκεί η πρώτη φετινή νίκη.

 

Κάνε follow το Sportime στο Instagram και like στο Facebook