Αρχίζει ο προγραμματισμός στο Αιγάλεω για τη νέα σεζόν στη Super League 2 και ο Απόστολος Χαραλαμπίδης θέλει να συνεχίσει στο Σίτι

Αρχίζει ο προγραμματισμός στο Αιγάλεω για τη νέα σεζόν στη Super League 2 και ο Απόστολος Χαραλαμπίδης θέλει να συνεχίσει στο Σίτι

Αρχίζει ο προγραμματισμός στο Αιγάλεω για τη νέα σεζόν στη Super League 2 και ο Απόστολος Χαραλαμπίδης θέλει να συνεχίσει στο Σίτι.

Το Σάββατο (26/6) το Αιγάλεω θα δώσει τον τελευταίο αγώνα για τη Football League και με ισοπαλία θα εξασφαλίσει και μαθηματικά την παραμονή του στην κατηγορία.

Ή καλύτερα θα αποφύγει τον υποβιβασμό και θα έχει την δυνατότητα να δηλώσει συμμετοχή στη Super League 2 για τη σεζόν 2021-22. Κατά 99% εκεί θα παίξει του χρόνου.

Ο προγραμματισμός ξεκινάει στο Σίτι σταδιακά και είναι ανοιχτό το θέμα του προπονητή. Ο Απόστολος Χαραλαμπίδης συνέβαλε πολλά για να μην υποβιβαστεί η ομάδα.

Αν και αρχικά οι πιθανότητες να συνεχίσει στους «κυανόλευκους» δεν ήταν πολλές, εντούτοις ο ίδιος φαίνεται ικανοποιημένος από την συνεργασία και την ατμόσφαιρα.

Υπάρχει διάθεση του έμπειρου κόουτς να συνεχίσει και μάλιστα, το έχει εκφράσει στους ανθρώπους της διοίκησης. Το κλίμα έχει αλλάξει, χωρίς να είναι 100% υπέρ του. Πολλά θα ξεκαθαρίσουν την επόμενη εβδομάδα.

Διαβάστε επίσης:

Euro 2020: Ένας σκασμός από χαμένα πέναλτι!

Κορονοϊός – Μετάλλαξη Δέλτα: Κινδυνολογεί ο Μόσιαλος: «Θα… σαρώσει την Ευρώπη»

Football League: Χόρτασαν από λόγια, αλλά το πριμ είναι κλειδωμένο στο ντουλάπι