×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Football League: Εστάλη στον Λεουτσάκο η πρόταση για αναδιάρθρωση


    Κώστας Παπαδόπουλος

Football League: Εστάλη στον Λεουτσάκο η πρόταση για αναδιάρθρωση


Το θέμα της αναδιάρθρωσης στο ελληνικό ποδόσφαιρο παραμένει ανοιχτό. Κάποιοι θεωρούν πως θα είναι μία σημαντική ανάσα για τις επόμενες χρονιές με όσα προβλήματα έχει προκαλέσει ο κορονοϊός

Στη Football League η πλειοψηφία των ομάδων είναι υπέρ της αναδιάρθρωσης. Ο Ολυμπιακός Βόλου ήταν εκείνος που κίνησε τα νήματα για να φτάσουμε μάλιστα έως εδώ.

Με δική του πρωτοβουλία έγινε η τελευταία τηλεδιάσκεψη. Εκεί αποφασίστηκε κατά πλειοψηφία να γίνει αναδιάρθρωση. Υπήρχαν φυσικά και διαφωνίες όπως εξακολουθούν να υπάρχουν και από τη Super League 2.

Ο Ολυμπιακός Βόλου με νέα ανακοίνωση ενημέρωσε ότι εστάλη στον Λεωνίδα Λεουτσάκο και η σχετική πρόταση των ομάδων: «Μετά από την τηλεδιάσκεψη που πραγματοποιήθηκε με το σύνολο των ομάδων που απαρτίζουν την Football League με πρωτοβουλία της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου με μοναδικό θέμα συζήτησης το φλέγον ζήτημα της εκ νέου αναδιάρθρωσης των κατηγοριών, ενημερώνουμε τον φίλαθλο κόσμο πως προχωρήσαμε σήμερα Παρασκευή 15 Μαΐου 2020 στην κατάθεση της ολοκληρωμένης πρότασης στους αρμόδιους φορείς και συγκεκριμένα στον πρόεδρο της Football League κ. Λεωνίδα Λεουτσάκο, στον Υφυπουργό Αθλητισμού κ. Λευτέρη Αυγενάκη και την ΕΠΟ.

Την πρόταση υπέγραψαν οι κάτωθι ομάδες:

-Καλαμάτα
-Καβάλα
-Ασπρόπυργος
-Διαγόρας
-Ιάλυσος
-Τρίγλια
-Θεσπρωτός
-Αιγάλεω
-Βέροια
-Ιεράπετρα
-Ολυμπιακός Βόλου

Ενώ δεν αποδέχτηκαν να υπογράψουν οι:

-Τρίκαλα
-Ιωνικός
-Νίκη Βόλου».