Football League: Πλήρης επιβεβαίωση του Sportime για μαζικές προσφυγές στη Ρόδο. Η ατάκα που… τρέλανε τους ποδοσφαιριστές στα αποδυτήρια των «Ελαφιών»!

Football League: Οικονομικά προβλήματα αντιμετωπίζουν πολλές ομάδες της κατηγορίας. Μεταξύ των… πολλών και η Ρόδος. Το Sportime είχε αποκαλύψει τα προβλήματα που υπάρχουν στα «Ελάφια» εκτός από το θέμα που έχει προκύψει με τις κάρτες υγείας που μπορεί να επιφέρει μέχρι και την ποινή του υποβιβασμού.

Το ρεπορτάζ για… μαζικές προσφυγές και μάλιστα άμεσα, επιβεβαιώνεται μέχρι κεραίας.

Ήδη, σύμφωνα με πληροφορίες, νομικά κινήθηκαν οι Γιόνδης, Μποζατζίδης, Παγώνης, Ρεβυθόπουλος και Πίτκας. Οι δύο τελευταίοι μάλιστα αποχώρησαν από την ομάδα, πριν ακόμα ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα (απομένει η εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Ασπρόπυργο για την τελευταία αγωνιστική της Football League), με μπόλικες αιχμές κατά της διοίκησης.

Τις επόμενες μέρες την ίδια… οδό θα ακολουθήσουν κι άλλοι ποδοσφαιριστές, μετά και την τελευταία ομιλία ανθρώπου της διοίκησης στα αποδυτήρια.

«Αν δεν θέλετε να πάτε στον Ασπρόπυργο, να μην πάτε. Εγώ δεν πρόκειται να σας πληρώσω από τα δικά μου τα λεφτά. Μόλις πάρω τα λεφτά από το στοίχημα, θα πληρωθείτε. Η Ρόδος είναι ο κόσμος της».

Εκεί ξεκίνησε ένας διάλογος με κάποιους ποδοσφαιριστές που αντέδρασαν. «Εμείς δεν συμφωνήσαμε με τον κόσμο. Με εσένα συμφωνήσαμε».

Ατέρμονη η συζήτηση, χωρίς ουσιαστικό αποτέλεσμα.

Πλέον, είναι πολύ πιθανό κι άλλοι ποδοσφαιριστές να μην ακολουθήσουν την αποστολή που θα αναχωρήσει τη Παρασκευή για την Αθήνα.

 

Η ανάρτηση του Πίτκα στο Facebook:

«Τίτλοι τέλους. «Αυλαία». Φινάλε. Ο στόχος, αν και τα προβλήματα ήταν και παραμένουν αμέτρητα, επετεύχθη. Στην αρχή της σεζόν, δώσαμε όρκο οτι η ομάδα θα βγει κατηγορία, είτε γίνει η αναδιάρθρωση, είτε όχι.

Αγωνιστικά το πετύχαμε. Τώρα (ΑΝ)το τονίζω (ΑΝ)κάποιοι τσάμπα μάγκες και του…τσάμπα γενικώς, καταφέρουν από 2η να την ρίξουν… δύο κατηγορίες, θα τους μάθουν και οι λίγοι, γιατί οι πολλοί τους μάθαμε.

Προπονητές και ποδοσφαιριστές, κύριοι με «Κ» κεφαλαίο, όλοι στο ποδοσφαιρικό τμήμα.

Άλλοι δεν τήρησαν ούτε τα απλά, τα καθημερινά, τα απαραίτητα για να βιοποριστούμε. «Χορτάσαμε» από όρκους, υποσχέσεις και πριμ που ποτέ δεν είδαμε. Μέχρι και τον προπονητή τερματοφυλάκων κάναμε τέσσερις μήνες για το καλό της ομαδάς, να βγει η χρόνια και αυτό επειδή οι του κινήματος «δεν πληρώνω» δεν προσέφεραν ούτε τα βασικά. «Πολυτέλεια» μέχρι και το ζεστό νερό στο ξενοδοχειο!
Πολυτέλεια και οι φυσιοθεραπευτές που έφυγαν γιατί ήταν απλήρωτοι. Πάλι καλά που βρέθηκε ένα φιλότιμο παιδί εκπαιδευόμενο από το ΙΕΚ για να κάνουμε έστω τα βασικά.

Άπεξω όλα κούκλα και από μέσα πανούκλα.Έτσι διοικώ και γω κύριοι!

Μετά από τόσα χρόνια στο ποδόσφαιρο, νομίζεις οτι τα έχεις δει και βιώσει όλα. Οσο παίζεις όμως μαθαίνεις και… παθαίνεις! Γι’ αυτό φεύγεις, χωρίς να κοιτάζεις πίσω.

Για τους ΜΑΓΚΕΣ ποδοσφαιριστές, προπονητές, έχω να ευχηθώ καλή συνέχεια, καλή τύχη και γιατί όχι και στο εις το επανειδείν.

Για τους… τσάμπα μάγκες που με έκαναν να αηδιάσω για αυτό που αγαπάω, η συνέχεια στα αρμόδια όργανα. Επειδή η κοροϊδία έχει και όρια!

Ένα μεγάλο «ευχαριστώ» και στον κόσμο της ομάδας. Μακριά, λόγω κορωνοϊου, αλλά αγαπημένοι!

Υ.Γ. Ποδοσφαιριστές, προπονητικό τιμ, κόσμος. Αν δεν ευχαρίστησα κάποιους, δεν είναι επειδή το ξέχασα! Για να μην δημιουργηθούν λανθασμένες εντυπώσεις».

 

Το μήνυμά με αιχμές του Ρεβυθόπουλου στα social media:

«Η πρώτη και η τελευταία..ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου τους συμπαίκτες μου που ήταν ΜΑΓΚΕΣ σε όλη αυτή την υπερπροσπάθεια.. ευχαριστώ μέσα από την καρδιά τον προπονητή και το επιτελείο του που μπήκαν μπροστά για εμάς πολλές φορές!!

Eυχαριστώ τον κόσμο που ήταν δίπλα μας συμπαραστάτες σε αυτή την προσπάθεια παρά τις δύσκολες συνθήκες που βιώνουμε!!λόγια και υποσχέσεις που ποτέ δεν τηρήθηκαν με έφτασαν στο σημείο να αποχαιρετήσω την ομάδα!σας ευχαριστώ για όλα!».