Ηρόδοτος: Τέλος ο Φουτσίνι


    Sportime TeamΟ Ηρόδοτος ανακοίνωσε την αποχώρηση του Αρμάντο Φουτσίνι από τον πάγκο της ομάδας, καθώς ο τεχνικός της ομάδας, δεν μπορούσε να συνεχίσει.

Ο λόγος είναι πως οι υποχρεώσεις του με την Εθνική Κ23 του Καμερούν ήταν τόσες πολλές, που δεν μπορούσε να συμμετέχει κανονικά στις προπονήσεις της ομάδας του Ηροδότου. Οι δύο πλευρές έλυσαν την συνεργασία τους σε καλό κλίμα, με τον Ηρόδοτο να ανακοινώνει πως ο Γιώργος Λυρώνης θα αναλάβει το πόστο του προπονητή.

Η ανακοίνωση του Ηροδότου:

«Η ΠΑΕ Ηρόδοτος ανακοινώνει την από κοινού λύση της συνεργασίας μας με τον προπονητή Αρμάντο Φουτσίνι ο οποίος λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων με την Εθνική Κ 23 του Καμερούν αδυνατεί να συμμετέχει στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας με συνέπεια να οδηγούμαστε και οι δύο πλευρές σε αυτήν την από κοινού απόφαση .Του ευχόμαστε καλή επιτυχία στις άμεσες υποχρεώσεις του με την εθνική της χώρας του και γενικά στην σταδιοδρομία του, τον ευχαριστούμε και δηλώνουμε ότι η πόρτα του Ηρόδοτου είναι ανοιχτή για αυτόν στο μέλλον. Χρέη πρώτου προπονητή αναλαμβάνει ο μέχρι πρότινος βοηθός Γιώργος Λυρώνης στον οποίο ευχόμαστε καλή επιτυχία στο έργο του».Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.