Ο 35χρονος μέσος κινδυνεύει να χάσει τα μπαράζ ανόδου, καθώς κλήθηκε σε απολογία για άσεμνη χειρονομία που έκανε στο ματς πρωταθλήματος με το Αιγάλεω (25/2)

Σε απολογία κλήθηκαν ο Ηρόδοτος και ο Μιχάλης Φραγκουλάκης. Ο 35χρονος ποδοσφαιριστής κινδυνεύει να χάσει τις πρώτες αναμετρήσεις των αγώνων μπαράζ της Γ’ εθνικής που οδηγούν στη football league, εξαιτίας μίας άσεμνης χειρονομίας που έκανε προς τον κόσμο του Αιγάλεω, στο ματς των δύο ομάδων που έγινε στο Ηράκλειο.

Ο αρχηγός του Ηροδότου έχει κληθεί να δώσει εξηγήσεις για την απαράδεκτη κίνηση του, στην πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ την Παρασκευή, 13 Απριλίου. Και οι διοικούντες την ομάδα της Νέας Αλικαρνασσού φοβούνται για μεγάλη ποινή, με τον Μανώλη Παπαματθαιάκη να μην σκέφτεται καν το ενδεχόμενο απουσίας του Φρακουλάκη από τα ματς.

Το παράδοξο της υπόθεσης και αυτό που έχει ανησυχήσει έντονα τους ανθρώπους του Ηροδότου είναι το γεγονός ότι ο ποδοσφαιριστής καλείται να απολογηθεί για μία αναμέτρηση που έχει πριν από 2 μήνες. Η κλήση του δηλαδή, από την πειθαρχική επιτροπή έρχεται σε ένα κομβικό σημείο του πρωταθλήματος, ενώ θα έπρεπε να έχει γίνει νωρίτερα. Η αναμέτρηση κόντρα στο Σίτι» πραγματοποιήθηκε στις 25 Φεβρουαρίου!

Να θυμίσουμε ότι ο Ηρόδοτος θα συμμετάσχει στο δεύτερο όμιλο, όπου μαζί με τον Αστέρα Αμαλιάδας, τον Αήττητο Σπάτων και τον Εθνικό θα διεκδικήσει τη μία από τις δύο θέσεις που οδηγούν στη football league. Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη (12/4).