Απόλλων Παραλιμνίου, Ηρακλής, Τηλυκράτης Λευκάδας και ΝΠΣ Βόλος θα κοντραριστούν για τα δύο εισιτήρια που οδηγούν στη football league

Το τελευταίο εισιτήριο για τα μπαράζ ανόδου των πρώτων 4 ομίλων της Γ’ εθνικής πήρε ο Ηρακλής. Με τη νίκη με 7-0 επί του Φίλιππου Αλεξάνδρειας και σε συνδυασμό με το διπλό της ΑΠΕ Λαγκαδά μέσα στο Παλαιοχώρι, ο «γηραιός» εξασφάλισε την πρώτη θέση, αφού ο δεύτερος της βαθμολογίας Άρης Παλαιοχωρίου έχει ρεπό την τελευταία αγωνιστική.

Έτσι «κλείδωσε» η πρώτη 4άδα που αφορά τον 1ο, 2ο, 3ο και 4ο όμιλο, αν και απομένει ακόμα μία αγωνιστική για να ολοκληρωθεί και τυπικά η κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος. Οι τέσσερις ομάδες που θα κοντραριστούν για τα δύο εισιτήρια που οδηγούν στη football league είναι ο Απόλλων Παραλιμνίου, ο Ηρακλής, ο Τηλυκράτης Λευκάδας και ο ΝΠΣ Βόλος.

Η ομάδα του Βόλου φαντάζει το πρώτο φαβορί. Τόσο για το γεγονός ότι διαθέτει έμπειρους ποδοσφαιριστές, όσο και στο ότι «καθάρισε» από νωρίς την πρώτη θέση και στα τελευταία ματς είχε την ευκαιρία να κρατήσει δυνάμεις.