Αλλαγή στην τεχνική ηγεσία του Μανδραϊκού προέκυψε τις τελευταίες ημέρες, καθώς την Τετάρτη (19/12) αποχώρησε ο Βασίλης Σπάθας.

Ο έμπειρος τεχνικός δεν ήταν ικανοποιημένος από την συνεργασία με την διοίκηση της ομάδας των δυτικών προαστίων και αποφάσισε να αποχωρήσει.

Έτσι, μία μέρα μετά, οι άνθρωποι του συλλόγου κατέληξαν στην επιλογή του Γιάννη Μπότση, ο οποίος είχε καθίσει και παλαιότερα στον πάγκο του Μανδραϊκού.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της ομάδας

«Η οικογένεια του Μανδραϊκού μας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον προπονητή Κο Γιάννη Μπότση και τον γυμναστή κο Γιάννη Ευαγγέλου.

Ο Κος Μπότσης επιστρέφει στην ομάδα μας μετά το 2002, είναι άνθρωπος που γνωρίζει πολύ καλά τον Μανδραϊκό μας, είναι γνώστης της ευρύτερης περιοχής της Δυτικής Αττικής στο ποδοσφαιρικό κομμάτι και σαφέστατα θα βοηθήσει σε μεγάλο βαθμό στην προσπάθεια που κάνουμε για την γρήγορη σωτηρία..

Σύντομο βιογραφικό:

Ο Κος Μπότσης γεννήθηκε στις 5-1-1970 και σαν ποδοσφαιριστής αγωνιζόταν στη θέση του επιθετικού. Εχει αγωνιστεί στις εξής ομάδες: Μανδραϊκός, Ολυμπιακός Πειραιά, Καλλιθέα, Λεβαδειακος Χαϊδάρι, Ατρόμητος, Αιγάλεω, ΠAE Πύργος, Βύζας, Ζάκυνθος, Χανιά, Κερατσίνι.

Όσον αφορά στην προπονητική του καριέρα:Απόλλων Ποντίων Ασπροπύργου, Αίας Παραλίας, Ασπρόπυργο, Άτταλος Nέας Περάμου, Βρασιές Αρκαδίας, Μανδραϊκό, Ανταγόρα Κώ, Ηρακλής Ελευσίνας,Βύζας Μεγάρων αλλά και ως Ενωσιακός προπονητής στην ΕΠΣ Δυτικής Αττικής.

Οι πρώτες του δηλώσεις:

“Θέλω να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο κο Παπαδάκη και το Δ.Σ για την επιλογή τους να βρεθώ και πάλι εδώ σε μία ομάδα που τη νιώθω και είναι σαν σπίτι μου. Εχω δεί την ομάδα, το ρόστερ είναι καλό και θα προσπαθήσουμε να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της.

Τα πολλά λόγια δεν μου αρέσουν, οπότε το μόνο που θέλω να πω είναι ότι έχουμε μπροστά μας πολύ δρόμο και πολύ σκληρή δουλειά”.