Νίκη Βόλου: Τέλος ο Καπός, στη γωνία το Αιγάλεω


Βαγγέλης Λάσκαρης

Νίκη Βόλου: Τέλος ο Καπός, στη γωνία το Αιγάλεω


Νίκη Βόλου και Δημήτρης Καπός αποφάσισαν να λυθεί η συνεργασία τους. Μπορεί στο μεγαλύτερο μέρος της σεζόν ο 26χρονος επιθετικός να είχε χρόνο συμμετοχής, όμως, τελευταία έχασε την εμπιστοσύνη του Στάικου Βεργέτη. Έτσι κρίθηκε σκόπιμο να βγει το διαζύγιο.

Αυτό ανακοινώθηκε την Τρίτη (14/1): «Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου 1924 ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Δημήτρη Καπό. Τον ευχαριστούμε για την προσφορά του στην ομάδα μας και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στο υπόλοιπο της ποδοσφαιρικής του σταδιοδρομίας».

Συνήθως παίκτες με χρόνο συμμετοχής και παραστάσεις, βρίσκουν ομάδα τον Ιανουάριο και κάπως έτσι έχουν τα πράγματα και για τον Καπό. Μπορεί να αποχώρησε από τη Νίκη Βόλου, αλλά το πιο πιθανό είναι να παραμείνει στη Football League.

Το Αιγάλεω του έχει καταθέσει πρόταση και περιμένει την απάντησή του. Το «Σίτι» έχει κάνει εντυπωσιακό μεταγραφικό ντεμαράζ με κυριότερη προσθήκη αυτή του Ίσμαελ Μπλάνκο. Φαίνεται, όμως, ότι θέλει να ενισχύσει κι άλλο τη γραμμή κρούσης του προκειμένου να παραμείνει στην κατηγορία και να γλιτώσει τις… περιπέτειες. Η διοίκησή του κάνει αυτό τον μήνα τη δική της υπέρβαση και αναμένεται σε ανάλογα αποτελέσματα.

 

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Aκολουθήστε το Sportime στο Instagram


Sportime Extras