Σιφόνια, σπασμένες τουαλέτες και νιπτήρες, μεταλλικές βάσεις καθισμάτων, φωτοβολίδες και καθίσματα

Τις πληγές του μετράει το Πανθεσσαλικό Στάδιο μετά το ντέρμπι του Ολυμπιακού Βόλου με τη Νίκη Βόλου για τον 4ο όμιλο της Γ’ Εθνικής.

Το φωτορεπορτάζ της ιστοσελίδας myvolos.net καταδεικνύει τις εκτεταμένες ζημιές που υπέστη το γήπεδο.

Σιφόνια, σπασμένες τουαλέτες και νιπτήρες, μεταλλικές βάσεις καθισμάτων, φωτοβολίδες και καθίσματα όλα βρέθηκαν στον …ουρανό του Πανθεσσαλικού στην επίθεση κατά των αστυνομικών δυνάμεων, μετά τη λήξη του αγώνα.

Πεδίο μάχης κυρίως το σημείο των κερκίδων μεταξύ των δύο πεζογεφύρων όπου καταστράφηκαν υποδομές και εξοπλισμός χώρων υγιεινής που βρίσκονται στο νότιο πέταλο του γηπέδου.

Δεκάδες τα σπασμένα καθίσματα σε διάφορα σημεία του σταδίου, σημεία με καμένο το ταρτάν από φωτοβολίδες, σπασμένα μπουκάλια κ.α. καταγράφηκαν σήμερα από συνεργεία του Σταδίου ενώ άρχισαν οι εργασίες αποκατάστασης στους χώρους υγιεινής τους οποίους βανδάλισαν οπαδοί μετά τη λήξη του ντέρμπι.

Υπενθυμίζεται ότι το Πανθεσσαλικό δεν είναι η πρώτη φορά που γίνεται πεδίο μάχης μεταξύ οπαδών, αφού και το 2017 στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, είχαν σημειωθεί σοβαρότατα επεισόδια μεταξύ χούλιγκαν της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ.

Προσπάθησαν να μπουν με «ντου» οι οπαδοί της Νίκης

Ένταση υπήρξε έξω από το Πανθεσσαλικό και πριν από την σέντρα του αγώνα όταν μερίδα οπαδών της Νίκης Βόλου προσπάθησε να μπει στο γήπεδο χωρίς εισιτήριο με «ντου».

Οι αστυνομικές δυνάμεις ωστόσο που είχαν επιστρατευθεί για τα μέτρα τάξης του αγώνα, τους απώθησε με συνέπεια να σημειωθούν συμπλοκές.