Έχει τον τρόπο του ο Πανσερραϊκός να βγάζει ταλαντούχους παίκτες. Μπορεί το πιο τρανό παράδειγμα να είναι ο Κώστας Τσιμίκας, όμως, υπάρχουν και άλλα. Πιο πρόσφατο ο Απόστολος Αποστολόπουλος που είναι πια παίκτης του Ολυμπιακού.

Την τελευταία μέρα του Μαρτίου ο Πανσερραϊκός έδωσε την ευκαιρία σε έναν άλλον νεαρό να κάνει το ντεμπούτο του. Ούτως ή άλλως τα «λιοντάρια» όλα αυτά τα χρόνια το συνηθίζουν ως κλαμπ. Ο Ισίδωρος Κουτσίδης έπαιξε για ένα ημίχρονο στο ματς με τον Πιερικό και έγινε ο πιο μικρός ηλικιακά ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται φέτος στη Football League. Πήρε το βάπτισμα του πυρός σε ηλικία 16 ετών και τριών μηνών, ενώ τα όσα ήδη ακούγονται για εκείνον είναι κολακευτικά.

Έχοντας καταγωγή από τη Δράμα ο Ισίδωρος Κουτσίδης γεννήθηκε στη Λευκωσία της Κύπρου. Τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα τα έκανε στον ΠΑΟΚ και μαζί του στέφθηκε πρωταθλητής τόσο με την Κ15 όσο και με την Κ17. Από εκεί τον εντόπισε ο Πανσερραϊκός και τον απέκτησε. Ταυτόχρονα για τον μικρό δόθηκε η δυνατότητα από πολύ νωρίς να αρχίσει να παίζει επαγγελματικά. Στα φιλικά έδειξε πολύ καλά στοιχεία και κάπως έτσι έφτασε αν και στόπερ να πάρε φανέλα βασικού από τον προπονητή του.

Οι συστάσεις που τον συνοδεύουν είναι τέτοιες ώστε αρκετά κλαμπ του εξωτερικού να τον έχουν στο μπλοκάκι τους από Ιταλία, Γερμανία και Ισπανία. Παρακολουθούν την εξέλιξή του και κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει το να γίνει προσεχώς και κάποια επιπλέον κίνηση. Στις Σέρρες αυτό που λένε είναι ότι ο Κουτσίδης μπορεί να εξελιχθεί στο επόμενο project της ομάδας.

Τι λέει ο ίδιος; Ότι «το πιο σημαντικό σε αυτή την ηλικία είναι να μαθαίνω από τους έμπειρους παίκτες. Κάθε μέρα προσαρμόζομαι και καλύτερα. Πήρα μία πρώτη ευκαιρία και αυτό μου δίνει επιπλέον κίνητρο για να παλέψω και να έρθουν και άλλες. Ο στόχος κάθε παίκτη είναι να καθιερωθεί στην ενδεκάδα και να κάνει τον προπονητή του να τον εμπιστευτεί. Εγώ αισθάνομαι καλά και θα είμαι έτοιμος όποτε μου ζητηθεί. Θα ήθελα, επίσης, να ευχαριστήσω τη διοίκηση που με εμπιστεύτηκε όπως και τον προπονητή μου».