×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Παρελθόν ο Σταυρακόπουλος από τον Άγιο Ιερόθεο


    Κώστας Λάππας

Παρελθόν ο Σταυρακόπουλος από τον Άγιο Ιερόθεο


Χώρισαν οι δρόμοι του Βαγγέλη Σταυρακόπουλου με τον Άγιο Ιερόθεο. Ο 44χρονος τεχνικός δεν θα βρίσκεται στον πάγκο της ομάδας του Περιστερίου και τη νέα αγωνιστική περίοδο στη Γ’ εθνική.

Οι λόγοι του διαζυγίου αφορούν και οικονομικά ζητήματα. Τόσο με οφειλόμενα της περσινής σεζόν, όσο και των απαιτήσεων του Σταυρακόπουλου για τη συνεργασία της επόμενης χρονιάς.

Η ανακοίνωση της διοίκησης:

«Ο Α.Ο. ΑΓΙΟΣ ΙΕΡΟΘΕΟΣ γνωστοποιεί την από κοινού συναινέσει λύση της συνεργασίας με τον προπονητή, Βαγγέλη Σταυρακόπουλο. Το γεγονός ότι ο προπονητής που κατόρθωσε να πετύχει το… ακατόρθωτο με την ομάδα μας, έχει δεχτεί κρούσεις που του δίνουν τη δυνατότητα να φτάσει σε πολύ υψηλότερο επίπεδο, έπαιξαν ρόλο στην απόφαση τόσο του ίδιου όσο και της διοίκησης που δεν ήθελε να σταθεί εμπόδιο στο επόμενο βήμα που ήθελε να κάνει στην καριέρα του.

Όσον αφορά το έργο του, οι αριθμοί μιλούν από μόνοι τους και το μόνο που θα αρκεστούμε να πούμε είναι το εξής: Φίλε Βαγγέλη σε ευχαριστούμε για όλα και η πόρτα της ομάδας μας θα ανοίξει πάντα διάπλατα για εσένα».


Τελευταία Νέα