Στον πάγκο της Καλλιθέας ο Τζουμερκιώτης


Sportime Team

Στον πάγκο της Καλλιθέας ο Τζουμερκιώτης


Η Καλλιθέα θα αγωνίζεται την επόμενη χρονιά στη Γ’ Εθνική και στόχος της ομάδας είναι η άμεση επάνοδος στη Football League.

Ήδη έχει ξεκινήσει ο προγραμματισμός και η διοίκηση του συλλόγου συμφώνησε με τον Σωτήρη Τζουμερκιώτη για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του συλλόγου. Ο 38χρονος είναι γνώστης της ομάδας, αφού έχει δουλέψει πέντε χρόνια στην ομάδα Νέων του συλλόγου, ενώ έχει διατελέσει τόσο ως βοηθός όσο και ως υπηρεσιακός προπονητής.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

«Η Καλλιθέα ανακοινώνει ότι επικεφαλής προπονητής της ομάδας μας για το Πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής επιλέχθηκε ο 38χρονος Σωτήρης Τζουμερκιώτης, ο οποίος είναι επί σειρά ετών στην οικογένεια της Καλλιθέας και έχει διατελέσει προπονητής της Κ20 (από την ποδοσφαιρική περίοδο 2013-2014 έως 2017-2018), βοηθός προπονητή της πρώτης ομάδας (τις περιόδους 2015-2016 και 2016-2017) και υπηρεσιακός προπονητής της πρώτης ομάδας (την περίοδο 2017-2018).

Στόχος της ομάδας είναι να δημιουργήσει ένα ανταγωνιστικό σύνολο, ενόψει της νέας ποδοσφαιρικής περιόδου στην κατηγορία».


Sportime Extras