Το μπάτζετ που καθορίζει τη συνεργασία Καλαμάτας-Χριστόπουλου


Κώστας Λάππας

Το μπάτζετ που καθορίζει τη συνεργασία Καλαμάτας-Χριστόπουλου


Η «μαύρη θύελλα» είναι μία αγαπητή ομάδα στην πλειονότητα των ανθρώπων που ασχολούνται με το ελληνικό ποδόσφαιρο και η απουσία της από τα επαγγελματικά πρωταθλήματα είναι εμφανής. Γι’ αυτό και ο νυν μεγαλομέτοχος Αγαθοκλής Χριστόπουλος προτίθεται να κάνει την Καλαμάτα και πάλι δυνατή.

Ο κόουτς Γιάννης Χριστόπουλος είναι ο εκλεκτός για να αναλάβει το τιμόνι, αλλά ο δρόμος… μόνο στρωμένος με ροδοπέταλα δεν είναι.

Μολονότι οι δύο πλευρές έχουν αποφασίσει να συνεργαστούν με ξεκάθαρο πλάνο επιστροφής του συλλόγου στη Football league, εντούτοις υπάρχουν σημαντικά ζητήματα. Και αφορούν το οικονομικό σκέλος, το οποίο και αποτελεί εμπόδιο στην επισημοποίηση της έναρξης της συνεργασίας.

Ο Αγαθοκλής Χριστόπουλος θέλει να εξασφαλίσει ένα υψηλό μπάτζετ. Είναι σε διαρκείς επαφές με ανθρώπους που μπορούν να βοηθήσουν χορηγικά την Μεσσηνιακή ομάδα. Και όλα αυτά, προκειμένου να εξυπηρετήσει τον συνεπώνυμο του.

Ο 46χρονος προπονητής επιθυμεί να μπουν αρκετά χρήματα στην ομάδα. Ένα ποσό δηλαδή κοντά τις 300.000 ευρώ. Στη λογική να αλλάξουν αρκετά πράγματα και ο σύλλογος να λειτουργήσει ξανά σε επαγγελματικά πρότυπα.

Ωστόσο πρώτα θα ακούσει το ύψος του μπάτζετ και έπειτα θα αποφασίσει.


Sportime Extras