Μπάχαλο στα Τρίκαλα με τον Ηλία Αϊβάζογλου.

Λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση της μεταγραφής του Μιχάλη Ζαρόπουλου, αλλά και της διαβεβαίωσης των Θεσσαλών πως θα απαντήσει με πράξεις σε όλα όσα ακούστηκαν και της καταλογίστηκαν το τελευταίο 48ωρο.

Το βράδυ της Πέμπτης (27/6), μια βραδινή είδηση έφερε αναστάτωση που είναι σημαντική και μπορεί να είναι προάγγελος εξελίξεων.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες των ΜΜΕ των Τρικάλων, στέλεχος της ομάδας επικοινώνησε με ποδοσφαιριστές που έχουν ήδη συμφωνήσει και πήραν προκαταβολές μεταγραφής και τους ζήτησε να γυρίσουν πίσω τα λεφτά!

Να προχωρήσουν σε διαγραφή και σκήσιμο συμβολαίων!

Σύμφωνα μάλιστα, με όσα κυκλοφορούν στην πόλη, ο άνθρωπος αυτός μετέφερε σε όλους που υπάρχει εγκατάλειψης της ομάδας από τον Ηλία Αϊβάζογλου!

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ φαίνεται έντονα δυσαρεστημένος με πράγματα που συνέβησαν το τελευταίο διάστημα και είναι διατεθειμένος να τα βροντήξει και να φύγει.

Οι εξελίξεις πάντως, θα είναι άμεσες και μέσα στις επόμενες ημέρες θα ξεκαθαρίσει το τοπίο.

Εξάλλου, ο Περικλής Αμανατίδης είναι ενήμερος για όλα και περιμένει την τοποθέτηση του Αϊβάζογλου, προκειμένου να συνεχιστεί ο σχεδιασμός της ομάδας ενόψει της έναρξης του νέου πρωταθλήματος.

Ο έμπειρος κόουτς έχει κλείσει συμφωνίες με ποδοσφαιριστές και περιμένει το τελικό «οκ» από τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ για να υπάρξουν ανακοινώσεις.