×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Βέροια: Απίστευτη γκάφα με τιμωρημένο παίκτη!


    Κώστας Παπαδόπουλος

Βέροια: Απίστευτη γκάφα με τιμωρημένο παίκτη!


Η Βέροια έβαλε τον Στέλιο Μαραγκό να αγωνιστεί παρά το γεγονός πως είχε συμπληρώσει το όριο καρτών και φυσικά τώρα έρχεται βαριά τιμωρία για την ομάδα της Ημαθίας.

Για την 23η αγωνιστική της Football League Καλαμάτα και Βέροια ήρθαν ισόπαλες (1-1) την Κυριακή ωστόσο η δεύτερη κινδυνεύει άμεσα να χάσει το ματς στα χαρτιά, αλλά και να τιμωρηθεί με αφαίρεση τριών βαθμών, κάτι, που θα της στερήσει και τις τελευταίες ελπίδες της να διεκδικήσει την άνοδο.

Τα αποτελέσματα της 23ης αγωνιστικής της Football League

Ο Μαραγκός είχε συμπληρώσει επτά κίτρινες και με δεδομένο ότι βάσει κανονισμού δεν μπορούσε να δηλωθεί να εκτίσει την τιμωρία του (δύο αγωνιστικές) τις δύο τελευταίες αγωνιστικές (απομένουν τρεις για το φινάλε), δεν είχε δικαίωμα συμμετοχής στην Καλαμάτα, παρά ταύτα έπαιξε κανονικά και μάλιστα αποβλήθηκε μετά τη λήξη του αγώνα.

Έτσι, οι Μεσσήνιοι προτίθενται να καταθέσουν ένσταση κατά του κύρους του αγώνα και πιθανότατα θα δικαιωθούν, κερδίζοντας το ματς στα «χαρτιά».

Εφόσον συμβεί αυτό και δικαιωθούν, θα ανέβουν στους 21 βαθμούς και στο -3 από τη γραμμή σωτηρίας, μένοντας ζωντανοί στη διεκδίκηση μιας θέσης στην κατηγορία και την επόμενη σεζόν. Από την άλλη, η Βέροια θα υποχωρήσει στους 31 και βγαίνει οριστικά εκτός μάχης από την άνοδο.


Τελευταία Νέα