FOOTBALL LEAGUE

Ανακοίνωσε Καραδήμο ο Εθνικός

Την πρόσληψη του Λουκά Καραδήμου στην τεχνική ηγεσία ανακοίνωσε η διοίκηση του Εθνικού Πειραιώς, επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ του Sportime.gr. Ο 44χρονος τεχνικός υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο και πλέον, καλείται να “χτίσει” την ομάδα ενόψει της συμμετοχής της στη Γ΄εθνική. Στόχος της διοίκησης είναι η ομάδα να πρωταγωνιστήσει ξανά, χωρίς, όμως, να γίνουν τα λάθη...
Ανακοίνωσε Καραδήμο ο Εθνικός

Την πρόσληψη του Λουκά Καραδήμου στην τεχνική ηγεσία ανακοίνωσε η διοίκηση του Εθνικού Πειραιώς, επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ του Sportime.gr.

Ο 44χρονος τεχνικός υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο και πλέον, καλείται να “χτίσει” την ομάδα ενόψει της συμμετοχής της στη Γ΄εθνική. Στόχος της διοίκησης είναι η ομάδα να πρωταγωνιστήσει ξανά, χωρίς, όμως, να γίνουν τα λάθη του παρελθόντος με καλύτερες και ποιοτικότερες επιλογές. Και προφανώς οι “κυανόλευκοι” να διεκδικήσουν ξανά την άνοδο στη Football League.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της διοίκησης:

“Η διοίκηση του Εθνικού Ο.Φ.Π.Φ. ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον προπονητή κ. Λουκά Καραδήμο ο οποίος αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία της ομάδας. Παράλληλα, στο τεχνικό team της ομάδας προστίθενται και οι συνεργάτες του,  κ.κ. Μάριος Κασσιάνος (Γυμναστής) και Γιώργος Τσιάνος.

Αύριο θα ακολουθήσει αναλυτική ανακοίνωση σχετικά με την συνεδρίαση της Διοικούσας Επιτροπής που έλαβε χώρα το απόγευμα της Τρίτης”.

Αναλαμβάνει τον Εθνικό ο Λουκάς Καραδήμος

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ανακοίνωσε Καραδήμο ο Εθνικός», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Κώστας Λάππας

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.