Αστέρας Βάρης: Αεροπορικώς στη Μυτιλήνη με στόχο τη νίκη

Ο Αστέρας Βάρης κοντράρεται με τα Λουτρά και ψάχνει τη νίκη, με τις αγωνιστικές υποχρεώσεις πλέον να τελειώνουν για τα καλά.

Ο Αστέρας Βάρης κοντράρεται με τα Λουτρά και ψάχνει τη νίκη, με τις αγωνιστικές υποχρεώσεις πλέον να τελειώνουν για τα καλά.

Το τελευταίο του παιχνίδι δίνει σήμερα, ως γνωστό ο Αστέρας Βάρης στη Λέσβο με τα Λουτρά (17.00). Ένα ματσάκι που  είναι αλήθεια πως όλοι θέλουν να λήξει με θετικό αποτέλεσμα. Και κυρίως οι ίδιοι οι παίκτες, αφού θα είναι ο καθρέπτης ουσιαστικά της επόμενης μέρας, με δεδομένο πως λήγει το πρωτάθλημα και κατά συνέπεια οι επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις. Και βεβαίως οι τελευταίες εντυπώσεις είναι κι αυτές που μένουν.

Η αποστολή που πέταξε σήμερα στις 7.15 αεροπορικώς , την αποτελούν συνολικά 33 άτομα! Μεταξύ αυτών, φυσικά θα είναι και η διοίκηση με επικεφαλής τον Δημήτρη Πάπιο, που ως γνωστό δεν έχει λείψει από κανένα εκτός έδρας παιχνίδι.

Τη δε αποστολή εκτός του τεχνικού τιμ, αποτελούν οι εξής παίκτες: Μαρινάκης, Καλογερόπουλος,  Παναγόπουλος Κοφσανίδης, Νικολακόπουλος, Λάσκος Χάιδος, Αγγέλης, Δημητρόπουλος, Νάκας, Αγγελίδης, Μάγγος, Δημογιάννης, Χρηστίνης, Νιούμαν,  Καλιαμπάκας, Μπελαβράκης, Παπάζογλου,  Σάμιος, Σανσάρογλου, Ανζέλι.

Πάντως στη χθεσινή πρωϊνή προπόνηση το κλίμα ήταν καλό και υπήρχε μεγάλη διάθεση από όλους. Αυτό σίγουρα θα βοηθήσει στο σημερινό παιχνίδι και στα σχέδια που ήδη έχει καταστρώσει ο Μιχάλης Κάτσικας που από τη μεριά του θα ζητήσει από τους παίκτες του να τα δώσουν όλα για τη νίκη.

Διαβάστε επίσης:

Μανωλάς: Βοήθησε για να χειρουργηθούν δύο παίκτες του Πανναξιακού

Πανιώνιος: Απορρίφθηκε η έφεση της Ηλιούπολης – Και τυπικά στα μπαράζ ανόδου

Γ’ εθνική – Ματς στα… χαλαρά: Όπου δεν πίπτει… ο κόουτς, πίπτει… ο πρόεδρος