Αστέρας Βάρης - Γκέκας: Έχω μείνει έκπληκτος

Ο Γιώργος Γκέκας, δεν επέλεξε τυχαία τον Αστέρα Βάρης!

Παρ’ότι έχει γυρίσει μέχρι σήμερα πολλές ομάδες κι έχει καθίσει στο ίδιο τραπέζι με πολλούς  προέδρους, συζητώντας μαζί τους, μια ενδεχόμενη συνεργασία,  εν τούτοις η περίπτωση του Δημήτρη Πάπιου και ο Αστέρας Βάρης, θα έχει για πάντα μια ιδιαίτερη θέση για τον ίδιο και για την ιστορία του.

Ο Γιώργος Γκέκας, δεν επέλεξε τυχαία τον Αστέρα Βάρης, αλλά ήταν μια συνειδητή επιλογή, διότι  ακριβώς εκτίμησε  το γεγονός, πως θα φορέσει τη φανέλα μιας ομάδος, που έχει πολύ καλή οργάνωση και κυρίως ανθρώπους που θέτουν υψηλούς στόχους. Κι αυτός είναι και ο λόγος που οι κυανοί, φέρνουν στη Βάρη τον Γκέκα.

Για τη νέα του ποδοσφαιρική στέγη, αλλά και για τις προοπτικές που αναπτύσσονται ο ίδιος είπε τα εξής, όταν ρωτήθηκε σχετικά:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που θα φορέσω τη φανέλα του Αστέρα Βάρης. Κάποια πράγματα είναι αλήθεια πως τα γνώριζα για την ομάδα, αλλά κυρίως για τους ανθρώπους που σήμερα την  υποστηρίζουν. Όμως  είναι άλλο πράγμα να το ζεις από κοντά. Πολλά είναι άξια θαυμασμού. Η ομάδα λειτουργεί υποδειγματικά σε όλα της τα επίπεδα και κυρίως στο οργανωτικό, που θα ζήλευαν πολλές.

Είναι μια οικογένεια, όπου οι παίκτες μεταξύ τους διατηρούν πολύ καλές σχέσεις κι αυτό αποτυπώνεται και κατά τη διάρκεια των αγώνων, αφού όλοι μαζί, αλλά και ο καθένας μόνος του, προσπαθούν να παίξουν καλό και ανταγωνιστικό ποδόσφαιρο, με φόντο τη νίκη.

Μεγάλη έκπληξη μου έκανε ο πρόεδρος  του συλλόγου κ. Δημήτρης Πάπιος, με τον τρόπο κυρίως που χειρίζεται τα θέματα που απασχολούν την ομάδα, αλλά και τον τρόπο διοίκησης.  Παντού διαπιστώνεις πως υπάρχει επαγγελματισμός , όπου ο καθένας γνωρίζει ποιες είναι οι υποχρεώσεις του. Σίγουρα θα είναι για μένα μια πολύ μεγάλη εμπειρία, που θέλω να τη ζήσω.

Είμαι έτοιμος από τη μεριά μου να προσφέρω τον καλύτερό μου εαυτό, προκειμένου να πραγματοποιηθούν οι στόχοι που έχουν τεθεί».