×

Τελευταία Νέα

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

Αμερικανικές Εκλογές

Live Games•LIVE

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Αστέρας Βάρης – Γκούμας: «Έχει πολλά να δώσει αυτή η ομάδα»!


Γιάννης Τεριλίδης

Αστέρας Βάρης – Γκούμας: «Έχει πολλά να δώσει αυτή η ομάδα»!


Η νίκη κρίνεται από τα γκολ και τα γκολ από το σύνολο που μπαίνουν σε κάθε πλεκτό. Όσες περισσότερες φορές κουνιούνται τα αντίπαλα δίχτυα τόσες φορές αλλάζει και ο δείκτης του σκορ. Και στο τέλος γίνεται η σούμα…

Όπως ακριβώς συνέβη στον αγώνα της Βάρης, όπου ο Αστέρας Βάρης επικράτησε του Καραβά με σκορ 3-0 και ο Ναπολέων Γκούμας, σημείωσε τα δυο από τα συνολικά τρια της ομάδος του.

Σε ένα ακόμη ματσάκι, κρίσιμο για τη συνέχεια ο άσος των κυανών, βάζει το πόδι του σε δυο καθοριστικές στιγμές και προδιαγράφει το μέλλον της ομάδος μέσα στο χώρο, αλλά και στέλνει το δείκτη του σκορ, να δείξει ποιος θα είναι το αφεντικό.

Και μέχρι στιγμής αφεντικό είναι ο Αστέρας Βάρης, που έχοντας κάνει το 2Χ2 έχει κάνει κατάληψη της κορυφής. Πάντως ο Γκούμας, που πάντα κρατά μικρό καλάθι, όταν ρωτήθηκε για τη δεύτερη αυτή σερί νίκη επί του Καραβά, είπε τα εξής:

«Το σκορ δείχνει μια άνετη νίκη αλλά σε καμία περίπτωση δεν ήταν έτσι. Ξέραμε ότι έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια καλή ομάδα αλλά πιστεύω ότι τα δύο γκολ στο πρώτο ημίχρονο και σε σύντομο χρονικό διάστημα βοήθησαν στο να πάρουμε το παιχνίδι.

Η ομοιογένεια που υπάρχει από τις προηγούμενες χρονιές και οι σωστές προσθήκες, βασισμένες στην φιλοσοφία της ομάδας, πιστεύω είναι το μυστικό αυτής της ομάδα.

Όλα αυτά σε συνδυασμό με το εξαιρετικό κλίμα που υπάρχει στην ομάδα που δύσκολα το συναντάς σε άλλες και ειδικά γ εθνικής.

Η συνέχεια είναι δύσκολη αλλά εμείς δουλεύουμε καθημερινά σκληρά ώστε να βελτιωνόμαστε και να παρουσιαζόμαστε έτοιμοι σε κάθε παιχνίδι. Πιστεύω ότι έχει πολλά να δώσει αυτή η ομάδα!».

 

ΒΡΕΣ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΕΔΩ

Sportime Extras