Αστέρας Βάρης: Ο Δημήτρης Πάπιος βρίσκεται δίπλα στο πλευρό του Μιχάλη Κατσικά και φυσικά των ίδιων των παικτών και τους στηρίζει.

Αστέρας Βάρης: Το ισόπαλο 1-1 αποτέλεσμα της Κυριακής, έγινε αποδεκτό με ανάμικτα συναισθήματα από τη μεριά των κυανών. Κυρίως εκείνο που πείραξε τους γηπεδούχους ήταν πως σε ένα ακόμη παιχνίδι, η ομάδα δεν πήρε το αποτέλεσμα που δικαιούνταν. Η τύχη γύρισε την πλάτη της και σε ένα ακόμη παιχνίδι, έδειξε την αντίθεσή της.

Η στενοχώρια όλων ήταν  δεδομένη μετά τη λήξη του αγώνα, πρωτίστως για την ισοπαλία αλλά και για τον τρόπο με την οποία ήρθε. Και απ’ αυτή την κατάσταση δεν κατάφερε να ξεφύγει ούτε και ο ίδιος ο ηγέτης του συλλόγου Δημήτρης Πάπιος, που διακρίνεται για την ηρεμία αλλά και την καλή διαχείριση των ιδιαίτερων στιγμών που δημιουργούνται, ύστερα από τέτοια αποτελέσματα.

Πάντως εκείνο που αξίζει να  καταγραφεί με σαφήνεια είναι πως, η ομάδα έφθασε εδώ που είναι σήμερα, να διεκδικεί δηλαδή την άνοδό της, ύστερα από την τεράστια προσπάθεια που έχει καταβάλει πρωτίστως ο ίδιος ο πρόεδρος των κυανών, αλλά και οι συνεργάτες του.

Και όσοι γνωρίζουν πως μεταφράζεται όλο αυτό, μπορούν κάλλιστα και μετά βεβαιότητος να πουν, πως τιποτε δεν είναι τυχαίο. Ο Αστέρας είναι μια ομάδα που διακρίνεται για τον απόλυτο προγραμματισμό του, τη μεθοδικότητα αλλά κυρίως του πάθους και της αγάπης, όλων όσοι και με κάθε ρόλο κινούνται γύρω από το σύλλογο.

Όσον αφορά την επόμενη μέρα μετά το ισόπαλο αποτέλεσμα με το Κερατσίνι, αλλά και μέχρι τη λήξη της περιόδου, δεν πρόκειται κάτι να αλλάξει στην ομάδα. Η διοίκηση Πάπιου στηρίζει το προπονητικό τιμ και ειδικά τον Μιχάλη Κάτσικα, αλλά και τους παίκτες. Αυτή είναι μια πάγια θέση, που δεν αλλάζει με τίποτε, ακόμη και σήμερα, που κάποιοι έχουν ξεκινήσει και μουρμουρίζουν, προς  την αρνητική κατεύθυνση.

Κι εδώ φαίνεται πόσο μεγάλη είναι μια ομάδα, αλλά και οι παράγοντες που την υποστηρίζουν. Μ’ αυτό τον τρόπο, η διοίκηση των κυανών, δημιουργεί μια… «υποχρέωση» προς όλους, ώστε στα επόμενα παιχνίδια, η ομάδα να παρουσιαστεί πιο δυνατή ακόμη. Κι αυτό επιθυμεί ο Πάπιος, να μην χαλάσει το ήδη καλό κλίμα που έχει διαμορφωθεί.

Διαβάστε επίσης:

Πανιώνιος – Ηλιούπολη: Συνελήφθη ο οπαδός με το όπλο στα επεισόδια της Νέας Σμύρνης