Χαραυγιακός Φύτρος

Είναι αλήθεια πως υπάρχει μεγάλη δυσαρέσκεια στα στρατόπεδο του Χαραυγιακού, όσον αφορά τον καταρτισμό των ομίλων. Είναι αλήθεια πως οι Ηλιουπολίτες περίμεναν να πέσουν σε έναν πιο εύκολο – βατό όμιλο, απ’ αυτόν που κληρώθηκαν! Βέβαια ο πρόεδρος του συλλόγου Μανώλης Φύτρος, δεν θέλει να μιλήσει για το θέμα αυτό, παρότι πιέστηκε, διότι θεωρεί πως...

Είναι αλήθεια πως υπάρχει μεγάλη δυσαρέσκεια στα στρατόπεδο του Χαραυγιακού, όσον αφορά τον καταρτισμό των ομίλων. Είναι αλήθεια πως οι Ηλιουπολίτες περίμεναν να πέσουν σε έναν πιο εύκολο – βατό όμιλο, απ’ αυτόν που κληρώθηκαν!

Βέβαια ο πρόεδρος του συλλόγου Μανώλης Φύτρος, δεν θέλει να μιλήσει για το θέμα αυτό, παρότι πιέστηκε, διότι θεωρεί πως από τη στιγμή που οι όμιλοι καταρτίστηκαν βάσει κλήρωσης, τότε κάθε άλλη προσέγγιση θα ήταν λανθασμένη!

1200+ παιχνίδια καζίνο και καθημερινές προσφορές*

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις +21

Γι αυτό και οι κουβέντες ήταν προσεκτικά βγαλμένες και έχουν ιδιαίτερη σημασία. Κάτι που μπορεί κανείς να διαπιστώσει διαβάζοντας και τις παρακάτω δηλώσεις του:

«Δυστυχώς δεν μας ήθελε η… «κληρωτίδα». Δεν πρέπει να είχε όρεξη για μας, αφού εν τέλει δεν μας έκανε τα χατίρι Κληρωθήκαμε σε έναν όμιλο όπου συμμετέχουν ομάδες δυνατές και ανταγωνιστικές και οι περισσότερες από αυτές έχουν συμμετάσχει στο παρελθόν ακόμη και στα επαγγελματικά πρωταθλήματα.

Αυτό σημαίνει πως θα πρέπει να το παλέψουμε περισσότερο, αν θέλουμε να κρατήσουμε ζεστή την παραμονή μας.

Κατά τα άλλα έχουμε καταφέρει να δημιουργήσουμε έναν πολύ καλό και ανταγωνιστικό σύνολο, που αποτελείται από παίκτες που μπορούν να βοηθήσουν τη φετινή δύσκολη προσπάθεια που θα κάνουμε ώστε αφ’ ενός μεν να παραμείνει η ομάδα στη Γ’ εθνική, και αφ’ ετέρου να καθιερωθεί στα εθνικά πρωταθλήματα.

Παράλληλα πιστεύω πως και το προπονητικό τιμ, είναι το πιο ιδανικό με γνώση των εθνικών πρωταθλημάτων».

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ SPORTIME ONLINE