×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Χρήστος Κούμπουλα: Άρχισε ήδη να απασχολεί


    Αντώνης Τσιράκης

Χρήστος Κούμπουλα: Άρχισε ήδη να απασχολεί


Στους περισσότερους ως όνομα ο Χρήστος Κούμπουλα δε θα λέει κάτι. Λογικό, άλλωστε, αφού η Γ’ Εθνική δεν είναι τόσο εμπορική. Ο νεαρός κίπερ, όμως, φαίνεται πως έχει το πακέτο για να απασχολήσει.

Το ντεμπούτο του στο Κερατσίνι το έκανε πέρυσι στη Νίκαια με τον Ιωνικό και ήταν εκ των πρωταγωνιστών. Τον εμπιστεύτηκε ο Βαγγέλης Λαϊβεράς προς έκπληξη κάποιων και δικαιώθηκε. Με τον μικρό πρωταγωνιστή ήρθε το διπλό σε μία έδρα που δύσκολα περνούσε κανείς. Μόνο η Παλαιοχώρα το έκανε μετά και αυτή ήταν και η τελευταία ήττα του Ιωνικού εκείνη τη χρονιά. Στη συνέχεια έτρεξε ένα εντυπωσιακό σερί που τον έφερε στα μπαράζ και από εκεί στην άνοδο.

Έκτοτε άρχισε να καθιερώνεται, όπως ήταν λογικό. Φέτος το Κερατσίνι ήταν η πρώτη ομάδα που νίκησε την Καλλιθέα στον 5ο Όμιλο της Γ’ Εθνικής και σε αυτό το ματς ο Χρήστος Κούμπουλα ήταν και πάλι εκ των διακριθέντων. Μόλις 18 ετών, αλλά με πολλές δυνατότητες να κάνει σύντομα το step up.

Αυτό φαίνεται πως το αναγνωρίζουν και ομάδες από τις παραπάνω κατηγορίες. Ο Απόλλων Σμύρνης παρακολουθεί την πορεία του έως τώρα, ενώ ας μην αποκλειστεί το ενδεχόμενο εμπλοκής του Πανιωνίου, καθώς τον εκπροσωπεί ο μάνατζερ που το καλοκαίρι έκανε το deal του Οδυσσέα Λυμπεράκη.

 

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram


Τελευταία Νέα